Godaddy Win Host Kullanan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

hacılar godaddy den win host kullanan varmı ? hızları filan nasıldır ? kaç k hite kadar izin veriyorlr ( bu biraz scripte de bağlı olsada aşşa yukarı bi hit olaraktan soruyorum)

sitelerimden 1 tanesini taşımayı düşünüyorum. tr ye göre hızları daha yavaş deniyor ama net bilgim yok. konuda bilgisi tecrübesi olanlardan yorum bekliyorum..

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bazı yerlerde nodaddy olarak geçsede iyidir (ben kullanmıyorum), hit aldığın paketin bw'sine göre değişir cpu limitini aşmadığın sürece kapatmazlar hostu.

Edit: Godaddy'de bw olayı kalkmış :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

CodeInside bunu yazdı:
    -----------------------------

bazı yerlerde nodaddy olarak geçsede iyidir (ben kullanmıyorum), hit aldığın paketin bw'sine göre değişir cpu limitini aşmadığın sürece kapatmazlar hostu.

Edit: Godaddy'de bw olayı kalkmış :|

aynen herşey unlimitted :|

hostgatorunda win hostu varmış :|

http://www.hostgator.com/windows-hosting.shtml

bunu kullanan varsa bununda yorumlarını yazabilirler :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hocam hostgator iyidir...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

yüksek hitli bir site için yurt dışı bağlantı yerine yerli bir sunucu daha hızlı olacaktır :) TBT bir istisnadır

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

hacılar hostu godaddy den  aldım. bi ufak sorunla karşılaştım

benim yen aldığım hostun domaini ile daha önce aldığım hostun domaini çakıştı. ana domain i win hostta subdomain i linux hosta yönlendirmek için dilimizin döndüğünce mesaj attım.

elemanlar dönüş yapmış. aşağı yukarı anladım birazda translate ile çevirdimde. yinede ufak detay filan var mıdır diye merak ettiğimden yazayım dedim

Thank you for contacting Online Support.

I understand you are inquiring about setting up your new Windows Hosting plan with turkcedublajfilmindir.net but are receiving an error. In reviewing this matter it appears that you recently changed the primary domain on your Linux Hosting plan, and the change is still pending. This change can take up to 24 hours, and you will be able to use the domain on your new hosting plan once it has completed.

Please let us know if we can help you in any other way.

Sincerely,
    Ryan P.
    Online Support Representative

şunun bi türkçesini çevircek varmı :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

up

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Alma Hocam...

4 Farklı hostingim var,

Hem Deluxe Hem Ultimate Paketlerde Hem Windows Hem Linux hosting kullanıyorum...

Panelleri çok ama çok güzel...

Dns Management

Domain Management

Hosting Management panelleri mükemmel

Amaaaa

1. Çok hızlı değil, orta hızda diyebilirim

2. Paso panel hatası var, Hosting eklersin eklenmez, Domain eklersin eklenmez, Dns eklersin panele gelmez, Ftp değiştirirsin aktif olmaz.

3. Hataları düzeltmek için mail attığında 4 ila 24 saat arasında geri dönüş yaptıyorlar, sonra düzeltiyorlar fakat illa ingilizce bileceksin ve iletişim kuracaksın.

Ama dediğim gibi illallah ettirdiler artık beni, supportla yaptığım görüşmeleri yazdığım mailleri yazsam 30 sayfalık kitapcık olur...

4. 2 Farklı dolandırıcılık olaylarına şahit oldum,

1. si bizim stanleyin tahrip.com'na hostinginde 1 tane fso var diye domaine el koyup geri vermek için 250$ istediler.

2. si benim başıma gelene kadar inanmazdım, Kredi kartlarının otomatik ödemesinin iptal edilmesi sayfasında kredi kartlarını silerken 150 gb hosting 7 domain birden sildiler...

Geri kurtarmak için domainleri 150$'dan hostingiden 150$+700$ dosya kurtarma şeklinde sacma sapan fiyatlar istediler...

4-5 saatlik supportla olan telefon kavgasından sonra 150$ a yeni domain acıp, dosyaları piç ettiler, domainleri ücretsiz verdiler...

Yani şu anki aklım olsa girmem godaddye...

Git başka bi yer bul, ama hosting ve domainin aynı yerde olduğu güzel bi yer bul...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

Alma Hocam...

4 Farklı hostingim var,

Hem Deluxe Hem Ultimate Paketlerde Hem Windows Hem Linux hosting kullanıyorum...

Dns Management

Domain Management

Amaaaa

2. Paso panel hatası var, Hosting eklersin eklenmez, Domain eklersin eklenmez, Dns eklersin panele gelmez, Ftp değiştirirsin aktif olmaz.

3. Hataları düzeltmek için mail attığında 4 ila 24 saat arasında geri dönüş yaptıyorlar, sonra düzeltiyorlar fakat illa ingilizce bileceksin ve iletişim kuracaksın.

Ama dediğim gibi illallah ettirdiler artık beni, supportla yaptığım görüşmeleri yazdığım mailleri yazsam 30 sayfalık kitapcık olur...

1. si bizim stanleyin tahrip.com'na hostinginde 1 tane fso var diye domaine el koyup geri vermek için 250$ istediler.

2. si benim başıma gelene kadar inanmazdım, Kredi kartlarının otomatik ödemesinin iptal edilmesi sayfasında kredi kartlarını silerken 150 gb hosting 7 domain birden sildiler...

Geri kurtarmak için domainleri 150$'dan hostingiden 150$+700$ dosya kurtarma şeklinde sacma sapan fiyatlar istediler...

4-5 saatlik supportla olan telefon kavgasından sonra 150$ a yeni domain acıp, dosyaları piç ettiler, domainleri ücretsiz verdiler...

Git başka bi yer bul, ama hosting ve domainin aynı yerde olduğu güzel bi yer bul...

oha hocam bunlar gerçekten godaddy'de mi oldu :| yuh, benzer vakalar türk firmalarında başıma geldi ama godaddy yap(a)maz böyle şeyler.Tahrip.com demişsin kaç yıllarında oldu ki bunlar :W

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

CodeInside bunu yazdı:

renegadealien bunu yazdı:

Alma Hocam...

4 Farklı hostingim var,

Dns Management

Domain Management

Amaaaa

oha hocam bunlar gerçekten godaddy'de mi oldu :| yuh, benzer vakalar türk firmalarında başıma geldi ama godaddy yap(a)maz böyle şeyler.Tahrip.com demişsin kaç yıllarında oldu ki bunlar :W

Tahrip.Com 5-6 yıllık mevzu, geri kalanları son 6 aylık mevzu...

Hi XXX, I enjoyed our conversation.  Here is a list of the domains to recover

XXX.COM, XXX.COM, XXX.COM, XXX.COM, XXX.COM, These we can renew with the deluxe hosting for you for $254.20. We can restore any of the websites for yo as long as they are not cancelled for more than 30 Days for $150 Each.   Just send me an email with your phone # when you are ready.  Thanks again Steve at Go Daddy

Örneklerden birisi bu...

Onun haricinde daha onlarca support maili ve telefonu var yaptığımız...

Türklerden aman uzak durun, Godaddy'dende uzak durun...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

domain için namecheap.com hosting için stablehost.com avrupa paketini kullanın.

Godaddy hosting hakkında çok şikayet var internettede.

Hostgator nasıl kullanıyosunuz zaten anlamıyorum aşırı yavaş.

Toplam Hit: 2797 Toplam Mesaj: 12