Göğüs Kafesini Genişletmek
-
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------
archair23 bunu yazdı:
Arkadaşlar bnim ğöğsümde kemik var paso bu kısmı nasıl genişletcem. Fitnessa gitmeden 65 kiloyum. Önerisi olan varmı
-----------------------------hala şikayetçimisin ben 60 kiloyum amq
-----------------------------53-55 arasi :| rüzgarlı havada dışarı çıkmıyorum.. tedbir..!
-
yaş kaç ? ... belli bir yaştan sonta kemik değilde ancak kaslar gelişir diye biliyorum :) hayırlısı artık
-
bi tanıdık bunun için ameliyat oldu, az kalsın ölüyodu hacı vücudu platini kabul etmedi falan. sakat iş yani dikkat et.
-
3Dxsolid bunu yazdı:
yaş kaç ? ... belli bir yaştan sonta kemik değilde ancak kaslar gelişir diye biliyorum :) hayırlısı artık
-----------------------------21 hocam
-
Kara_Mc bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
Arkadaşlar bnim ğöğsümde kemik var paso bu kısmı nasıl genişletcem. Fitnessa gitmeden 65 kiloyum. Önerisi olan varmı
-----------------------------53-55 arasi :| rüzgarlı havada dışarı çıkmıyorum.. tedbir..!
-----------------------------77 kiloyum.. deli gibi spor yapıyodum geçen yaz başında bıraktım ve yazın çalıştığım için kilo almadım ama okular başladı başlayalı 15 kilo aldım.. 63 kiloydum mk. nerde o eski günler :/
-
Kara_Mc bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------:) espiri süper hoca :D
-
portakal koy.
-
Benim Omuzlarım toplamı 60 cm yani 60 cm genişliğinde omuzlarım var...
daha önceden body ye gittim vucudda yaptım. ama birşey yaramadıkdan sonra,,
ayrıca 24-26 yaşına kadar kemikler uzamasada yana doğru genişler.. gelişir.
yaşın geçince ilerde dahada gelişirsin sonra dersinki nerde zayıf halim önceden daha iyiydim dersin.
ayrıca çok fazla body yapayım demeyin,, Yan yatamıyorsunuz göğüs kaslarına kramp giriyor... ağrı oluyor =)
gömlek mömlek zor oluyor bana... Omuzlarım hayvan gibi oldu. ne işe yarıyor hiçbirşeye, sadece iri duruyorum.
kızlar falan beğenmiyor merak etme.
-
Hacı 1-2 hafta Antep'e gel buranın yemeklerinden ye zayıf kalman içten bile değil :))
-
göğüs press, omuz press, kelebek, barfiks, kürek.