folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gökyüzünün Tabakaları (Kuran-I Kerim Mucizesi)

Gökyüzünün Tabakaları (Kuran-I Kerim Mucizesi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    pc_worm bunu yazdı:
    -----------------------------

Valla herşeyi bi kenara bırakırsak Deca haklı, Gözünü çevirip gezdir. Herhangi bir çarpıklık(çatlaklık) görüyor musun?

e cidden o zamanlardada bi sorun olabilir yani, ozon tabakasında. O zamanlar ozondaki delik sıfır mıdır? Bence değildir.

Ya bak hoca varsa da Allah Dünya'yı ona göre yaratmıştır. Nasıl anlatayım, ozon tabakası gidince ne olacak dünya felakete sürüklenecek değil mi?, belki o zaman da dediğin gibi deliktir, ama onda kimin suçu var? Dünya yı bi zaman ayarlı bombaya benzet belki ozon o zamandan delikti ve engellenemez şekilde büyüyüp gidecek ve bu da insanlığın sonu olabilecek bir şeye neden olacak. Peki bunun sorumlusu inekler mi? Her şey kader-kaza ekseninde işler.

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    konyacity bunu yazdı:
    pc_worm bunu yazdı:

Valla herşeyi bi kenara bırakırsak Deca haklı, Gözünü çevirip gezdir. Herhangi bir çarpıklık(çatlaklık) görüyor musun?

e cidden o zamanlardada bi sorun olabilir yani, ozon tabakasında. O zamanlar ozondaki delik sıfır mıdır? Bence değildir.

Ya bak hoca varsa da Allah Dünya'yı ona göre yaratmıştır. Nasıl anlatayım, ozon tabakası gidince ne olacak dünya felakete sürüklenecek değil mi?, belki o zaman da dediğin gibi deliktir, ama onda kimin suçu var? Dünya yı bi zaman ayarlı bombaya benzet belki ozon o zamandan delikti ve engellenemez şekilde büyüyüp gidecek ve bu da insanlığın sonu olabilecek bir şeye neden olacak. Peki bunun sorumlusu inekler mi? Her şey kader-kaza ekseninde işler.
    Hoca tamamda kutsal kitapta, çarpıklık falan yok diyo, sen diyonki varsa ne olur? Tamam dünya felakete sürüklenmez ama, yanlış bi bilgi verilmiş olmaz mı?

jack daniels 160 yaşında
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

DecaMeroN bunu yazdı:
    konyacity bunu yazdı:
    Bak hoca anlar mısın bilmiyorum ama sen burda ciddi bi hataya düşüyorsun az önceki kanıtıma da bişi diyemedin sustun benim asparagaz dememi yargıladın tamam asparagaz değilmiş ben de bi yanlış yaptım aradım buldum fakat bunun o kadar da etkili olmadığını gösterdim sen tutmuş hala asparagazda diretiyorsun. Lafı nereye çekmek istiyorsan söyle ona doğru konuşayım.
    HAHAHAHAHAHAHAH!!! İşte buna çok güldüm!!!! Sen birşey diyemedin sustun oturdun kenara buyur bak nasılda cevabı yapıştırdım bknz: http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=2&folderid=36818 , cevap verecek birşey bulamayıcnada "ASPARAGAZ HABER İNANMAYIN!!!" diye yazasın tuttu .. Ne denir sana :) k-kax diye bir film vardı buyur onu izle istersen;)

Ben baştan inanmadım dedim ineklerle ne alaka klorofloro karbon un etkisi çoğunlukta diye biliyordum, internette aradım dediğin şey hakkaten araştırması yapılmış, fakat ben bu araştırmanın doğruluğuna yine de pek inanmadım,yine araştırdım ve farklı bir sonuç buldum, Altta kalmışlığın verdiği bastırma duygusuyla büyük yazmanı da saygıyla karşılıyorum.

Hoop.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    pc_worm bunu yazdı:
    konyacity bunu yazdı:
    pc_worm bunu yazdı:

Hoca tamamda kutsal kitapta, çarpıklık falan yok diyo, sen diyonki varsa ne olur? Tamam dünya felakete sürüklenmez ama, yanlış bi bilgi verilmiş olmaz mı?

Evren tam bir mükemmelliyet içinde yaratılmıştır, hiç bir çarpıklık yoktur, aksini dolaylı yollardan ima etmeye çalışan da dinsizdir.Bu arada nerde yanlış bilgi verilmiş tam anlayamadım yazdıklarından?

Hoop.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    Kuran'da "7kat gök" ifadesiyle işaret edilen oluşumların troposfer,ozon,iyonosfer vs.  olduğunu kanıtlayacak olan arkadaş var mı?

All is well
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Haydaaaa dinsiz olduk şimdide, abicim sorum şu. Ozon tabakası o zamanda delikse (ki öyle gözüküyo), neden hiçbir çarpıklık yok deniliyo kitapta?

jack daniels 160 yaşında
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

god bunu yazdı:
    Kuran'da "7kat gök" ifadesiyle işaret edilen oluşumların troposfer,ozon,iyonosfer vs.  olduğunu kanıtlayacak olan arkadaş var mı?

Böylece onları iki gün içinde yedi gök olarak tamamladı ve her bir göğe emrini vahyetti. Biz dünya göğünü de kandillerle süsleyip-donattık ve bir koruma (altına aldık). İşte bu, üstün ve güçlü olan, bilen (Allah)’ın takdiridir. (41 Fussilet Suresi, 12)

Hoop.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

pc_worm bunu yazdı:
    Haydaaaa dinsiz olduk şimdide, abicim sorum şu. Ozon tabakası o zamanda delikse (ki öyle gözüküyo), neden hiçbir çarpıklık yok deniliyo kitapta?

İthamım genel hoca sana karşı bişeyim yok. Şimdi iki türlü cevap vercem sana: Kuran'da çelişki yoktur. Çarpıklık Yok deniyorsa yoktur bu sefer ben haklı konuma geçer bu inek masalının yalan dolan (veya yeni gelişen) bir etken olduğunu ortaya çıkarmış olurum.

Ben yine de herkesin yaşama amacından bişey çıkarması amacıyla belki bu zamanlanmış birşey olabilir dedim, yani ozon tabakasındaki delik çarpıklık değil zamanlanmış planlanmış bir şeydir dedim. Belirttiğim gibi Aslında İkisi de birbiriyle çelişiyormuş gibi gözükse de bizim şer bildiklerimizde bir hayır vardır.

"SİZİN HAYIR BİLDİKLERİNİZDE ŞER ŞER BİLDİKLERİNİZDE HAYIR VARDIR." (BAKARA-216).

Hoop.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vehbi55
    vehbi55's avatar
    Erkek
    Allah beni affetsin sizin gibilere kuran ayetleri hakkında konu açıkladığım için belkide inkarınızdan dolayı bazılarınız dindende çıktınız. Kuranın her harfine ihlas ve samiyetle gönülden yaklaşmamız gerekirken böyle ukalaca yargılıyorsunuz allah benide sizide affetsin 

Heyyyyy Gidii Günler!!!!!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    sende niye aciyorsun bu konuyu tartisma cikacagi belli.

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
Toplam Hit: 4728 Toplam Mesaj: 47