Golden Sahiplendirilicek
-
arkadaşlar izmir karşıyakada oturuyorum. 8.ayının içinde olan dişi köpeğimi sahiplendirmek istiyorum aşısı tamam karnesi mevcut şuan iş yerindeyim eve gidince resim atıcam. sözleşme ile vermeyi düşünüyorum isteyenler iletişime geçerse konuşalım
-
kedi sahiplenmesek sahiplenirdim 2 ay oluyo kediyi alalı :(
-
1 gunde 2. Kuçu kuçu sahiplendirme isi sozlesme isi ne is hocam ilk defa bir kuçu kuçu sahiplenmeye istekliyim cahilim kusura bakma :D
-
DaSpOnGe bunu yazdı
yazın napcan lan
-
hipokondriyak bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
yazın napcan lan
neyi napcam la
-
Elazığa gelebilse hayvan anında alırım da sıkıntı iş o
-
hacı ben kendime bakamıyorum baksam izmire gelir gelmez alır büyütürdüm ortamda müsaitti
-
ExcaliburTBT bunu yazdı
1 gunde 2. Kuçu kuçu sahiplendirme isi sozlesme isi ne is hocam ilk defa bir kuçu kuçu sahiplenmeye istekliyim cahilim kusura bakma :D
Hocam sozlesme isi hayvana bakamiyip barinaga birakmiyasin veya sokaga birakmiyasin ve gerektiginde gorebilelim diye bisey.
-
hocam resim koyarmısın? benim arkadaşıma da bu şekilde saf golden diye verdiler, hayvan kukir çıktı :D
-
DrKeworks bunu yazdı
hocam resim koyarmısın? benim arkadaşıma da bu şekilde saf golden diye verdiler, hayvan kukir çıktı :D

geç oldu ama resimleri bunlar anne babası saf golden ikisinide gördüm biliyorum kardeşlerinide gördüm
-
Çok güzel hayvanmış maşallah. İnşallah doğru ellere gider ve mutlu olur.