Gölgeler Yoğun Bakımdaymış
-
yau allahım sen banasabır ver.Senın apoyla arandakı semımıyetten bahsetmıoz.Adam ayrılmıs ama sevıo degılmı ? Sevıo sa senın ona kufur etmeye hakkın yok o senın yengen yengen.Hey allahım yarabbım yha.Sen bana sabır ver.
-
zikmeyin lan adam hasta yatıyo
-
Apo'nun kuzeni
1. Apo'nun kıza sevgisini ..aşkını biliyorum ...bunları gölgeler nickiyle foruma döküp kıza küfretmen yanlış
2. foruma ..irc'e kendi nickinle gir ..yoqsa bi key al ..üye ol
3. yazmıyorumm...
4. yazmak istemiyorumm...
-
beyler yüklenmeyin be çocuğa o napsın çaresiz
-
...
-
İnş bu aksam cıkıyor şükür =) Hepinizden Allah Razı Olsun..!
-
mutlaka haber verin çıktığında durumunun nasıl olduğunu.. geçmiş olsun dileklerimizi ilet..
-
Geçmiş olsun kardeş... -
jezreel'in akciğer delindi iki kez hastaneye yattı ameliyat olucak yakında gıkımızı çıkarmıyoz. gelen geçen kriz geçiriyor ne hikmetse. abicim hepimiz severiz compümüzü de golgelerimizi de ama forumda olmaz ki böyle yaw msnde toplaşın ya da irc de gidin bi buket çiçek yollayın yada uğrayın adama da forumda geçmiş olsun demekle olmuyo
-
uzun zamandır giremedim nete.Topici şimdi gördüm.Biraz geç oldu ama (gerçi gölgelerle pek muhabbetim yok ama) kardeşimize çok çok geçmiş olsun allah acil zamanda şifa verir inşallah(amin).Kendisi gelince bu kadar sevdiği olduğunu görünce şaşırcak yeniden komaya gircek :D (allah göstermeye) Neyse kardeşimiz en kısa zamanda aramıza katılır.Tekrardan bizlerle olur inşallah(amin).
Toplam Hit: 11016 Toplam Mesaj: 102