Gömleğimi İmzalar Mısınız ?
-
O kadar imzaladık-imzalattırdık. Sene sonunda ceket ve pantolonla beraber onuda parçaladılar. kravatıda yaktılar
-
Benim gömleğimde imzalı duruyor :)
Yeni bir şey değil bu, sen dikkat etmemişsin.
-
benimde bu sene son. hatta yarın lise hayatımda son gün denilebilir :S
gömlek imzalatmak yaygın birşey bizim okuldada var ama bana çok çocukça geliyor..
-
yarın atlet götürcem rene gibi atlete imzalatacam
-
benim zamanımda da vardı ama gelip geciyo gomlekti arkadaşlıktı guzel gunler unutuluyo cnk hayat devam ediyo bazılara üni.ye bazıları askere falan derken ortak bi nokta kalmıyo 3-4 ayda bi goruşebiliyoz oda 4-5 tane en değerli elemanlarla oyuzden boşa harcama gomleği öss ye kas daha iyi ;)
-
işte genc adam bilmezz böyle şeyleri :Pbızde de wardı guzel bişey lan böyle elemanlar guzel şeyler yazarlardı uzerıne bakınca onların herbırısnı hatrılıosun sonucda kac sene aynı ortamda bulunmussun bende de var bitane :D
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------
işte genc adam bilmezz böyle şeyleri :Pbızde de wardı guzel bişey lan böyle elemanlar guzel şeyler yazarlardı uzerıne bakınca onların herbırısnı hatrılıosun sonucda kac sene aynı ortamda bulunmussun bende de var bitane :D
-----------------------------yaşlandık olm valla :P
bu arada o avatarı nasıl görmem lan ben, süpermiş =)))
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yaşlandık olm valla :P
bu arada o avatarı nasıl görmem lan ben, süpermiş =)))
-----------------------------harbı kendımı sankı yuzyıldan beri yaşıyomuş gibi hisediyorum xD ama güzel bi yüzyıl :P :D:D:
o avatarı dun buldum orda benı beklıyodu bende kaptım hemen ıstrsen al :P tapulu malım gıbı konusdum :|
-
hea bende geçen hafta arkadaşın portresini çizdim gömleğin sırtına :D
daha ne yapayım..
-
8. sınıftan mezun olurken gömleğime birsürü şey yazılmıştı hala saklıyorum o gömleği :) 3 senedir çerçeve içinde :P. Bence hoş birşey (: