Gönder Gitsin Butonu
-
simdi bu gonder gitsn butonu varya ona bi kısayol tusu koysak mesela ctrl+enter gibi bi kısayol tusu olusturulsa nasıl olur??? sadece bi öneri belki iş görür die dusundum hadi kolay gelsin
-
tıklamak daha kolay değilmi
-
Saçma degilmi ?
-
Altınada kısayol olarak bunu kullanınmı yazacaz hocam, tıkla gitsin
-
sanada kolay gelsin
-
niye kisayol tuşu konacak ki ne getirecek bize ? can sıkıntısından açılmış bir konu bence Allahım ya rabbim :)
-
valla arkadaslar tıklamak daha kolay vs gibi yorumlara bişe diemem ama eger aktif klavye kullanımı yapıosanız mause kullanmınız biraz kıtsa bu tarz kısayol butonları genelde cok iş gorur bunu ben bi sitede surekli kullanıorum ve belirli bi sure sonra insanlara alıskanlık yapıyor ve eger bole bi kısayol tusu olursa sizde alısıcaksınız
rene abü ole değil buton yine olucak ama kısayol tusuda olusturulacak ya aslında nasıl anlatsam bilemedim rene abü pm attım siteyi bi bak
-
bence ses komutlarıyla kullanılsın forum... böyle kısayollalarla da olmuyor.. Mesela ;
'-Bu konuyu tahribat açık kapılar önünde'ye gönder' deyince gönderecek
-
gerçi msn de de enter yapip gönderiyoruz, şimdi msn de gönder butonu olsa çoğu kişiyi rahatsız eder. demekki alışkanlık meselesi, ilginç :/
-
önizleme butonu konulsa bundan daha fazla yararı olur
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
bence ses komutlarıyla kullanılsın forum... böyle kısayollalarla da olmuyor.. Mesela ;
'-Bu konuyu tahribat açık kapılar önünde'ye gönder' deyince gönderecek
-----------------------------uçmak serbest :D