Goodbye V1.0.0 Virüsü Buyrun
-
link kesinlikle sağlam virüsü norton avast yakalayamıyor ancak kaspersky tabiki yakalıyor işinize yarar diye bırakıyorum kolay gelsin
1-Masaüstü öğeleri yok olur.
2-Windows kilitlenir.
3-Arka planda müzik çalar.
4-Hızlı format atar.
5-Windows birdaha açılmaz.
6-Tüm Windows ailesine uyumludur
http://dosyam.net/?id=eyakv4
-
--
-
kardeşim tabiki zarar verir kendi bilgisayarında açmayacaksın
-
--
-
hah işte onu bileydin
-
Eyw Hacı
-
link kesinlikle sağlam virüsü norton avast yakalayamıyor ancak kaspersky tabiki yakalıyor işinize yarar diye bırakıyorum kolay gelsin
4-Hızlı format atar.
--------------------------------
nod32 de yakaladı bu virusu.. Format atma konusuna gelince, windowsun dizinine format atamaz...

-
nod 32 anında kafasına kodu
-
Yakalanmadan format atan elinde hazır bir virüsü olan var mı?
-
invisible_1905 bunu yazdı:
-----------------------------
Yakalanmadan format atan elinde hazır bir virüsü olan var mı?
-----------------------------
cukurova öyle bir virus yazmıştı, 1050 $ a sattı.. Çok zordur aktif partitona format atmak. Xp de böyle tabii.98 lerden sonra sistem değişti. Holynin formatteri o yüzden xp için çalışmıyor. Eğer öyle bir viruse ihtiyacın varsa ve cidden almayı düşünüyorsan bana ulaş,seni cukurovayla konuşturabilirim -
ya biz virüs yazarsak?Delphidir, vbasictir, c dir bunlarda dosyaları ediptleyip açılışta bir takım bozulmalara yada tampon bellek taşmasına sebep olmak zor değil.2 ayda mis gibi geliştirebilinir sanıyorum.
Biz yazarsak antivirüslerin bulma olanağı çok düşük.Ayrıca 3 ay sonraya kurarsak güzel bir program yapıp içinde tutarsak mesela vergi iade formu gibi herkez elden ele dolaştırı.Daha sonra verilen zamanda bilgisayarların büyük bir kısmı inmiş olur.
Bu tarz birşeyi programlamacı yapabilir diye tahmin ediyorum.