Google" A Üyelik Ücretli Mi?
-
google' a üye olurken bi boklar, diyo anlamıyorum. acaba üye olmak ücretli mi? bilen varsa...
-
Ben bokların yalnız tuvalette olduğunu biliyordum demek sizin bilgisayarda da mevcutmuş
-
hem de ne bok.
-
zuahuhaha ne boku lan merak ettim screenshot fln atsana
-
ya bok filan yok:)) o işin esprisi. sadece üyelik ücretli mi, onu merak ettim.
-
orada şöyle yazıyor arkadaşım..
Eğer iki kelime bile ingilizce bilmiyorsan Google ye bok atma, git hiç değilse sana lazım olduğu kadar ingilizce öğren onuda yapamıyorsan al eline sözlüğü burada ne yazdığını anlamaya çalış
işte aynen böyle yazıyor..
-
ingilizce değil türkçe yazıyor...
google'a da bok attığım yok. dediğim gibi işin esprisi o kardeşim.
yalnız şunu diyorum ücret soruyo o ne ücreti? bilen varsa paylaşsın yani.
google'a bok mu atıyorum?
-
şimdi senin sorunun, konuyu tam anlatmaman
Google'nin bir sürü hizmeti var, google 'nin hangi hizmetine üye oluyosun..
uye oldugun hizmetin adresi nedir.
ve aldıgın mesaj nedir bunları yazarsan bizde sana bişeyler soyleriz..
bildiğim kadarıyla aramızda müneccim yok. -
MaD_BoY bunu yazdı:
şimdi senin sorunun, konuyu tam anlatmaman
Google'nin bir sürü hizmeti var, google 'nin hangi hizmetine üye oluyosun..
uye oldugun hizmetin adresi nedir.
ve aldıgın mesaj nedir bunları yazarsan bizde sana bişeyler soyleriz..
bildiğim kadarıyla aramızda müneccim yok.
MaD_BoY seni sevdim hocam :) Müneccim konusuna gelince arkadaşlar bana öyle der :DŞaka bir yana da evet hocam nerde ücret istiyor,dedim ne oldu boklar artık sömürülmek istemiyor mu? Yoksa sigorta falan mı istiyorlar,baş kaldırımı yaptılar grev falan
-
bilmem müneccim vardır belki diye düşündüm:)))
''Reklam Programları'' bölümü için...
-
google 'nin iki tane Reklam Programi var.
1. AdSense
Bu Bölümden Sadece Web Sitesi sahipleri faydalanabilir. Web Sitenizin .com uzantılı olmasi onemli degildir, bedava sitelerde olabilir. BU Bölümü kullanan Web Site sahipleri Sitelerinin bir Bölümünde Google 'den reklam alirlar, ve bu reklamlara ziyaretçiler tıkladıgı zaman, ziyaretçi google ye, google de sana bir miktar para öder..2.si AdWords
AdWords 'ten dünyada ki herkes faydalanabilir.
AdWords ile kendi web sitenizin reklamını yaparsınız, biraz önceki Şekilde AdSense kullanan kişilerin web sitelerinde siizin reklamınız yayınlanır ve Tıklama basına para odersiniz. ama Reklamınız kesinlikle Konuyla alakalı sitelerde yayınlanacaktır. Yani Dershane, yabancı dil kursu gibi reklamların öncelikli yayınlanma siteleri eğitimle ilgili sitelerdir.
ayrıca ; şu şu şu kelimeler ile google de arama yapıldığı zaman benim sitem google 'nin arama sonuçları bölümünde ayrı bir yerde gösterilsin istiyorsanız da Google AdSense den Faydalanırsınız ve Google yeyinetıklama bası para odersiniz...