Google Ads Sistemleri Atlatma Sorunu
-
Beyler müzik aletleri satışı yapan bir web sitem var hollandada satış yapıyorum google adsten sistemleri atlatma yüzünden kısıtlama yedim uzun bir süre önce 10larca düzenleme yaptım sitede eklentileri sildim vsvsvsvs 10larca itiraz gönderdim ama tık yok..
Sitede sattığım tek bir ürün var oda bağlama/saz yani gerçekten işin içinde bir ibnelik yok.
Sorunu çözemeyince mecbur wordpress'den shopify'a geçtim şu anda bok gibi bir sitem var yani eğer kısıtlama kaldırılsa web sitesi ile ilgilenip güzel bir hale getireceğim tüm avrupaya yayın yapmam gerekiyor ama kısıtlamayı çözemiyorum. Bu konuda yardım edebilecek mevzuda uzman arkadaşlar var mı ?
www.baglamadiyari.nl
-
ban yemiş siteyle vakit kaybetme yeni site kur yeni kurucagın siteye google işlemleri yaparken eski bilgisayarın ve eski hesapların ile giriş yapma mümkünse bilgisayarını değiştir. brain ai denen olay eski siteyle seni eşleştirirse oda ban yer
-
google kullanıcıların herşeyini loglar windows sid id mac adresi servis saglıyıcı vs vs yani seni eski siteyle eşleştirdiği anda yine ban yersin
-
EcHoLL bunu yazdı
google kullanıcıların herşeyini loglar windows sid id mac adresi servis saglıyıcı vs vs yani seni eski siteyle eşleştirdiği anda yine ban yersin
en iyisi mahkemeye vereyim ben bu ibneleri
-
Hocam sitem e ticaret sitesi iptal iade şartları, iletişim sayfaları, çerez politikası sayfaları hepsi eksik
Senin sitenin askıya gitmesinin sebebi bu.
Bu sayfalari yap, daha sonra Google'a indexlettir o sayfaları.
Yaklaşık 10 gün sonra sıfırdan yeni bir hesap aç askıya gitmediğini göreceksin.
Siteyi çöpe at, PC yi çöpe at, evi değiştir Google seni bulur yoksa diyen ütopik önerilere kulak asma adsin çalışma mantığı öyle birşey değil.
Yaklaşık 3 senedir bu askılar konusunda çalışmalar yapıyorum ve adsin kısıtlı sektörlerinde reklam cikiyorum.
-
CEO bunu yazdı
Hocam sitem e ticaret sitesi iptal iade şartları, iletişim sayfaları, çerez politikası sayfaları hepsi eksik
Siteyi çöpe at, PC yi çöpe at, evi değiştir Google seni bulur yoksa diyen ütopik önerilere kulak asma adsin çalışma mantığı öyle birşey değil.
Yaklaşık 3 senedir bu askılar konusunda çalışmalar yapıyorum ve adsin kısıtlı sektörlerinde reklam cikiyorum.
tamam bu arkadaşın dediğini yap tecrübe edersin olmazsa benim dedim dediklerimi yaparsın.
-
CEO bunu yazdı
Hocam bu dediklerini yaptım zaten. Hatta google ads bu bilgileri ya bulunduğun ülkenin dilinde yada ingilizce olmasını söylüyor ki bende hollandaca yaptım. iptal iade gizlilik satış sözleşmesi vs hepsi var önceki sitedede vardı zaten.
-
o hesapta o ban acilmaz üstad, siteyi düzelttikten sonra yeni hesapla devam et yinede iproyalden 1 tane static ip al chrome extensiona bağla onla girip yap iproyalden alırken alttan hepsinin tikini at orada clean ip seçeneği var ona bas temiz kullanılmamis bi ip verir
-
insidae bunu yazdı
o hesapta o ban acilmaz üstad, siteyi düzelttikten sonra yeni hesapla devam et yinede iproyalden 1 tane static ip al chrome extensiona bağla onla girip yap iproyalden alırken alttan hepsinin tikini at orada clean ip seçeneği var ona bas temiz kullanılmamis bi ip verir
Hocam ipi değiştirdikde şirket bilgileri kimlik bilgileri adres telefon kredi kartı vsvs sonu yok ki, sonra bi yerden yakalayacak çat diye yapıştıracak banı yine o zaman.
Ayrıca ban yediğimden eminmiyiz çünkü adamlar gizleme cloaking sorunun var düzelt itiraz et açalım diyor ama kurcaladıgımda yardım sayfasını bazılarına direkt dediğin gibi ban atıyorlar hesabı kapatıyorlar itiraz hakkın bile yok. bende en azından itiraz hakkı var her ne kadar kabul etmeselerde.
Ayrıca AB için farklı çözüm yolları var lisanslı arabulucular falan var google anlaşması olan mahkeme öncesi. Aslında bu iyi bir haber ama bir haber okudum koca şirkete aynısını yapmışlar mahkemeye vermiş adamlar googleyi mahkeme firmayı haklı bulmuş ama google yinede kararından vazgeçmemiş. çok boktan birşey bu. -
Hocam sistemleri atlatmadan mi askıya gitti, gizlenme politikasından mi gitti.
İkisi bambaşka şeyler çünkü.
-
CEO bunu yazdı
Hocam sistemleri atlatmadan mi askıya gitti, gizlenme politikasından mi gitti.
İkisi bambaşka şeyler çünkü.
Sistemleri atlatma : Cloaking
ama ayrıca politika hatalarıda vardı onların hepsini düzelttim hepsi çözüldü sadece sistemleri atlatma çözülmedi.
çalışmayan hedef hatasıda var ama kontrol ettiğimde google ads o linki mart ayında test etmiş yeni test yapmıyor.