folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Google Adsence İle Aylık 10$ Kazanmak ?

Google Adsence İle Aylık 10$ Kazanmak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Merhaba muridler

Artık internette bosa gecen zamanınımı hic diyilse harcıyabilcegim birşeye donusturmek istiyorum

hedefim yuksek diyil aylık 10$ kazanmak istiyorum.6-7 saat zaman var.

domain almayı dusunmuyorum

blog ile yapmak istiyorum.

blog olupta boyle kazanc sağlaya bilen murid varmı aramızda ?

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

günde 6 7 saat uğraşığ 10 $ çok az geldi bana

memento mori.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

neyle yola cıksam bilemiyorum

google adwords kelimelere bakıyorum.aranan

sıralamalara bakıyorum hangi ara yukselcemde benim internette var oldumu anlıcaklar kestiemiyorum :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

kendi tecrübelerimi anlatayım;

video sitesi açtım subdomaine bir kaç video ekledim amele gibi, bot mot yok yani, zaten fazla devam ettirmedim patladım

oyun sitesi açtım subdomaine bir kaç oyun ekledim 3-5 hit geldi, bıraktım patladı

niche kelime işine girdim türkçe kelimelerde, özellikle makine imalat sektöründe ama güzel bilgiler yazamadıgım için bıraktım patladı,

makale yazma işine giriştim, ayda 30 dolar falan kazanıyordum ki, şerefsiz google banladı, niye banladı bilmiyorum patladı,

ingilizce turizm sitesi işine girdim bir tane marmaris resmi ilk sırada cıkıyordu yaz aylarında 60-70 dolar para aldım, siteyi yeniletmeyi unuttum 2 gün kapalı kaldı

sonra sıralamadan düştü patladı, şimdi bu subat ayında 1 dolar bile kazanamadım o derece yani,

kullandıgım ürünleri eksileri ve artılarıyla tanıtıyorum 50-60 yazı var hit sıfır, zaten fazla ürün kullandıgım yok yazacabilecek oda patladı

Sonuca gelirsem, şuan yepyeni projeye başladım bunda patlama riski yok, çünkü hit kaygısı yok, direk marka olma üzerine bir site, yine hit google dan gelicek ama

insanlar siteme direk gelicekler, google hiti işin kaymağı olacak.Ama çok emek vermem gerek.

Sana tavsiyem, bir alan seç ve onda ilerle ama bu alan bildiğin sular olsun, para kazanmak için iş yapma, bildiğin konularda yaz insanlara yardımcı ol, para zaten 

gelir kendiliğinden ama sabır önemli, sabrın varsa ve bir konuda bilgin varsa emin ol o pazardan ekmek yersin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek
    ben sadece 90 içerikle aylık 5, 6$ arası kazanç sağlıyorum, üstelik bunun için çok uğraşmana gerek yok, sadece belirli ve etkili konulara yönelik özgün makaleler yazman yeterli olacaktır. eğer üzerine düşersen, daha iyi sonuçlar elde edebilirsin sandbox listesine dahil olmayan hacklinkler sayesinde pr değerini arttırarak, birkaç ay içinde sitenin seosunu rayına oturtturabilirsin.

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

edit

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

kesinlikle özgün içerik,min. ortalama 200 sözcük. İstediğn kadar saçmala aklına geleni yaz. bahsettiğin içeriği arattığında diğer başlıklardan farklı başlıklar kullan.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

95 adet içerik aylık 35$ civarı alıyorum.

içeriği aynı kalitede 200 e çıkarırsam aylık 80$ dan aşağı almam. Seo'n iyi olsun konuların özgün olsun tıkır tıkır gelir para.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

blogu actım 

1 konu paylastım

adsenceye basvurdum acaba yanlısmı yaptım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    çerik için AdSense

ca-pub-4050725036842265 yayıncı kimliğiyle ilişkili olan hesap silindi. Daha fazla bilgi

baslayamadan yalanmı olduk anlamadımki :D

Toplam Hit: 2189 Toplam Mesaj: 17