Google Adsence İle Aylık 10$ Kazanmak ?
-
Merhaba muridler
Artık internette bosa gecen zamanınımı hic diyilse harcıyabilcegim birşeye donusturmek istiyorum
hedefim yuksek diyil aylık 10$ kazanmak istiyorum.6-7 saat zaman var.
domain almayı dusunmuyorum
blog ile yapmak istiyorum.
blog olupta boyle kazanc sağlaya bilen murid varmı aramızda ?
-
günde 6 7 saat uğraşığ 10 $ çok az geldi bana
-
neyle yola cıksam bilemiyorum
google adwords kelimelere bakıyorum.aranan
sıralamalara bakıyorum hangi ara yukselcemde benim internette var oldumu anlıcaklar kestiemiyorum :D
-
kendi tecrübelerimi anlatayım;
video sitesi açtım subdomaine bir kaç video ekledim amele gibi, bot mot yok yani, zaten fazla devam ettirmedim patladım
oyun sitesi açtım subdomaine bir kaç oyun ekledim 3-5 hit geldi, bıraktım patladı
niche kelime işine girdim türkçe kelimelerde, özellikle makine imalat sektöründe ama güzel bilgiler yazamadıgım için bıraktım patladı,
makale yazma işine giriştim, ayda 30 dolar falan kazanıyordum ki, şerefsiz google banladı, niye banladı bilmiyorum patladı,
ingilizce turizm sitesi işine girdim bir tane marmaris resmi ilk sırada cıkıyordu yaz aylarında 60-70 dolar para aldım, siteyi yeniletmeyi unuttum 2 gün kapalı kaldı
sonra sıralamadan düştü patladı, şimdi bu subat ayında 1 dolar bile kazanamadım o derece yani,
kullandıgım ürünleri eksileri ve artılarıyla tanıtıyorum 50-60 yazı var hit sıfır, zaten fazla ürün kullandıgım yok yazacabilecek oda patladı
Sonuca gelirsem, şuan yepyeni projeye başladım bunda patlama riski yok, çünkü hit kaygısı yok, direk marka olma üzerine bir site, yine hit google dan gelicek ama
insanlar siteme direk gelicekler, google hiti işin kaymağı olacak.Ama çok emek vermem gerek.
Sana tavsiyem, bir alan seç ve onda ilerle ama bu alan bildiğin sular olsun, para kazanmak için iş yapma, bildiğin konularda yaz insanlara yardımcı ol, para zaten
gelir kendiliğinden ama sabır önemli, sabrın varsa ve bir konuda bilgin varsa emin ol o pazardan ekmek yersin
-
ben sadece 90 içerikle aylık 5, 6$ arası kazanç sağlıyorum, üstelik bunun için çok uğraşmana gerek yok, sadece belirli ve etkili konulara yönelik özgün makaleler yazman yeterli olacaktır. eğer üzerine düşersen, daha iyi sonuçlar elde edebilirsin sandbox listesine dahil olmayan hacklinkler sayesinde pr değerini arttırarak, birkaç ay içinde sitenin seosunu rayına oturtturabilirsin.
-
edit
-
kesinlikle özgün içerik,min. ortalama 200 sözcük. İstediğn kadar saçmala aklına geleni yaz. bahsettiğin içeriği arattığında diğer başlıklardan farklı başlıklar kullan.
-
95 adet içerik aylık 35$ civarı alıyorum.
içeriği aynı kalitede 200 e çıkarırsam aylık 80$ dan aşağı almam. Seo'n iyi olsun konuların özgün olsun tıkır tıkır gelir para.
-
-
blogu actım
1 konu paylastım
adsenceye basvurdum acaba yanlısmı yaptım
-
çerik için AdSense baslayamadan yalanmı olduk anlamadımki :D