Google Adwords Kuponu İsteyen? 100 Liralık
-
maillere gelip duruyo :) ayar oldum sanki bilmiyo benim beleşci olduğumu 7 liraya yeni hesap açmak lazım
100 liralık hesap veriyo ben hal ederim açarım diyen yazsın pm ile kuponu atayım nedir bilmeden atlayan olmasın başkasının hakkını kasp etmeyin lütfen
-
vaybe :))
edit: r10da verem bari :)
-
:D:D
-
birde o 7 lirayı 100 liranın içinden düşmüyormuydu 97 tl kalıyor yani tiko para
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------r10 kampanya yaptı geçen 3000 kişiye verdi. sen de ordan almışsın herhalde orda kimse almaz = )
-
g2k bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------r10 kampanya yaptı geçen 3000 kişiye verdi. sen de ordan almışsın herhalde orda kimse almaz = )
-----------------------------ordan alsam niye vereyim ki? :)) webmasterlara göndermiş google
-
harbiden vay bee 97 tl yi bile kimse düzeltmedi gelişme var :))
-
bende var 15-20 tane de eğer kimsenin ihtiyacı yoksa bana gönderebilirsin :D dayanmıyor çünkü :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ordan alsam niye vereyim ki? :)) webmasterlara göndermiş google
-----------------------------ordan burdan farkeder mi hocam ? r10 3000 kişiye dağıttı ve ihtiyacı olan olmayan 3'er 5'er götürdü. ayrıca webmasterlara dediğin şey analytics üyelerine gönderilense onların süresi geçti diye biliyodum. ama bana da yenisi gelmiş evet :)
-
bu kuponu kullanmak için yaklaşık içinde 6 tl olan adwords hesabınız olmalı.
tabi kuponu yükledikten sonra düşüyolar o ayrı..
-
SivilPadisah bunu yazdı:
birde o 7 lirayı 100 liranın içinden düşmüyormuydu 97 tl kalıyor yani tiko para
-----------------------------olum ben düzelttim lan :| :( hadi sazan diye benle t*s*k geçelim :D