Google Bugünü Unutmamış :)
-
evet sabah benimde dikkatimi çekti güzel olmuş swat dostumadan katılyıorum sadece com.tr mantıklı ben fransızın özel gününde fransızı hatırlayınca bizede onların logosunu kakalamasın bize :D bu arada şeker bayramını unutmayın arkadaşlar şekerler vardı logoda 2. kez hatırlıyor bizi zaten istanbulda broları var ve 8 kişi çalışıyor illa hatırlıcaklar
-
SWAT bunu yazdı:
-----------------------------
alper zaten sadece turkiyede gosterilmesi gayet mantıklı :D baska ulkelerin bayram seyranlarında google.com.tr daki logo degişşe kızardım ben...
-----------------------------onların cadılar bayramında içte yumurtalı bir bayramları vardı boyuyolardı onda değişiyo ya tr
-
o yumurtalı bayram paskalya...senin canın saolsun alper :D eger google tr ye yumurta koyduysa ben google a.q
-
Hakkaten gözlerim yaşardı..
-
Valla bende çok sevindim googleyi açınca şaşırdım birden :)
-
-
başka ülkelerde gösterilmesi çook mantıksızz :D ama bazenn dikkatimi çekiyda onlarınn kutlu gülnlerinde com.tr yede logo koyyolarr :D
-
favarottiyi bile koymuşlardı a.k Bizide unutmamaları güzel keşke bu duyarlılığı msn.com.tr microsoft.com.tr gibi servislerde gösterebilse..
-
ii de bu ilk değilki gugıl geçen 23 nisanda da koymuştu böle balonlar filan vardı yanlış hatırlamıyosam . bu 2.
ama güzel bişey tabi sonuçta
gugılı sewiyoz. ( tabi ipneler adsenseden banlamazlarsa :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------ii de bu ilk değilki gugıl geçen 23 nisanda da koymuştu böle balonlar filan vardı yanlış hatırlamıyosam . bu 2.
ama güzel bişey tabi sonuçta
gugılı sewiyoz. ( tabi ipneler adsenseden banlamazlarsa :)
-----------------------------
23 Nisandaki : http://farm1.static.flickr.com/235/518009863_2e94e2b56c_b.jpg