Google Chrome Hakkında Ne Düşünüyor Tahribat
-
arkadaşlar firefox uzun zmndan beri ozllikte facebook olmak uzere baya bir kasıntı yapıyor i.exp başlıca bir bela zaten bugun birden aklıma geldi kurup denedim chrome ilk bakışta harika geldi firefoz ta olan kasıntılar chromede yasamıyor şimdilik ikisini kıyaslar hiç acısından guvenlik acısından hangisi dersiniz gerçi firefoz tarihi olan bir tarayıcı ama chrome gerçekten farklı olmus kul. veye kul.mayanlar yorumlarını paylaşırsanız mutlu olurum...
şimdilik cherome kullnıyorum ama kıl oldugum nokta butun sitlerde yanım denetimini kaptmk zorundamıyız bir kere yapsak olmuyomu?
-
chrom güzel özellikle google açısından çok faydalı en azndan rahat kullanımı kasmayan bir yapısı var operada öyle ff tabi daha zengin ama chrome ninde beta olduğunu unutmamak lazım ona göre kıyaslama yapılmalı
-
surf için chrome rulz. tabi bildik gördük sitelerde. öyle serseri mayın gibi gezineyim diyorsanız nescape fln kullan yani yaygın kullanılmayanları:) direk hedef değilsen birşey olmaz yaygın kullanılan tarayıcıların açıklarını bulmaya çalışırlar ve kullanırlar.
chrome hız işlevselllik ve özelleştirebilirlik açısındanda gayet başarılı eklentileri bir bir artıyor.arkasında gugıl var olsun o kadarda:)
-
normal internet kullanıcılarına hitap ediyo şahsen bize yaramaz.
weble felan az cok işi gücü olan varsa firefox eklentili hali hayatın anlamı :)
-
sadece sade.
-
eyv...
-
biraz daha zmanı var yani oyle diyorsunuz he birde yeni gizli pencere secenegide varmış acaba tam olarak işliyomu bu ozellik
-
Her zaman FF.
-
Eklenti diyen arkadaşlar chrome'dada eklenti var? Chrome 10 numaradır.. Eskiden FF kullanıyordum.
Birkere alıştım bırakamıyorum Chrome'u :/ -
benim mozilla boku yedikten sonra bu bana cok cazibeli gelmeye başladı hoca , önerirm yani herkeslere
nokta
-
Chrome değil de bu chromium(chrome un açık kaynaklısı) yüklemeye taktım da bi türlü fırsatım olmadı galiba kendin derlemen gerekiyor :D.