folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Google Chrome Hakkında Ne Düşünüyor Tahribat

Google Chrome Hakkında Ne Düşünüyor Tahribat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

arkadaşlar firefox uzun zmndan beri ozllikte facebook olmak uzere baya bir kasıntı yapıyor i.exp başlıca bir bela zaten bugun birden aklıma geldi kurup denedim chrome ilk bakışta harika geldi firefoz ta olan kasıntılar chromede yasamıyor şimdilik ikisini kıyaslar hiç acısından guvenlik acısından hangisi dersiniz gerçi firefoz tarihi olan bir tarayıcı ama chrome gerçekten farklı olmus kul. veye kul.mayanlar yorumlarını paylaşırsanız mutlu olurum...

şimdilik cherome kullnıyorum ama kıl oldugum nokta butun sitlerde yanım denetimini kaptmk zorundamıyız bir kere yapsak olmuyomu?

_AnarChisT_Tr_
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

chrom güzel özellikle google açısından çok faydalı en azndan rahat kullanımı kasmayan bir yapısı var operada öyle ff tabi daha zengin ama chrome ninde beta olduğunu unutmamak lazım ona göre kıyaslama yapılmalı  

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

surf için chrome rulz. tabi bildik gördük sitelerde. öyle serseri mayın gibi gezineyim diyorsanız nescape fln kullan yani yaygın kullanılmayanları:) direk hedef değilsen birşey olmaz yaygın kullanılan tarayıcıların açıklarını bulmaya çalışırlar ve kullanırlar.

chrome hız işlevselllik ve özelleştirebilirlik açısındanda gayet başarılı eklentileri bir bir artıyor.arkasında gugıl var olsun o kadarda:)

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

normal internet kullanıcılarına hitap ediyo şahsen bize yaramaz.

weble felan az cok işi gücü olan varsa firefox eklentili hali hayatın anlamı :)

(:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

sadece sade.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

eyv...

_AnarChisT_Tr_
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

biraz daha zmanı var yani oyle diyorsunuz he birde yeni gizli pencere secenegide varmış acaba tam olarak işliyomu bu ozellik

_AnarChisT_Tr_
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Her zaman FF.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Eklenti diyen arkadaşlar chrome'dada eklenti var? Chrome 10 numaradır.. Eskiden FF kullanıyordum.

Birkere alıştım bırakamıyorum Chrome'u :/

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

benim mozilla boku yedikten sonra bu bana cok cazibeli gelmeye başladı hoca , önerirm yani herkeslere 

nokta 

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Chrome değil de bu chromium(chrome un açık kaynaklısı) yüklemeye taktım da bi türlü fırsatım olmadı galiba kendin derlemen gerekiyor :D.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1398 Toplam Mesaj: 13