Google Chrome Kilitleniyor
-
Chrome kaç gündür kilitleniyor diğer programlarda hiç bir sıkıntı yok sadece chromede var beni deli ediyor. 2. Sekmeye tıkladığım anda bile kiltleniyor. Görev yöneticisinden kapatıyorum. Genel bir sıkıntı mı var bende ne gibi probremler olabilir=
-
komple kaldır tarayıcıyı ccleaner ile tüm geçmişini temizle düzelmez ise chrome tabanlı opera yada yandex kur aynı şey zaten.
-
Aynı sorun bende de var, format atmayı düşünüyordum senin konuyu gördüm.
Sekmeyi kapat diyorum kapatmıyor 2-3 kere basıyorum bu sefer komple sekmeleri kapatıyor yavşak..
İki üç gündür bu şekilde, geçmişi temizledim biraz düzelir gibi oldu, arada yine tekliyor.
-
Kaldırdım temizledim tekrar kurdum yine ayni resmen rezil etti beni bu chrome
-
microsoft edge kullan
-
Hocam chrome çok sık ve yoğun kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirim: opera neon'a geçtim ve rahatladım. Ne kasma var ne saçma saçma tripleri :)
İlk başlarda alışmak zor oluyor ama alıştıktan sonra çok rahat ve şık bir kullanımı var tavsiye ederim
-
enesshn18 bunu yazdı
Hocam chrome çok sık ve yoğun kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirim: opera neon'a geçtim ve rahatladım. Ne kasma var ne saçma saçma tripleri :)
İlk başlarda alışmak zor oluyor ama alıştıktan sonra çok rahat ve şık bir kullanımı var tavsiye ederim
ekranın yarısı çöp oluyor neon ile...
-
bendede bugün kitlenmeye başladı bazen basıyorum açılmıyo yönetici ile çalıştırdan açıyorum
varmı tarayıcı önerisi
-
CEO bunu yazdı
Aynı sorun bende de var, format atmayı düşünüyordum senin konuyu gördüm.
Sekmeyi kapat diyorum kapatmıyor 2-3 kere basıyorum bu sefer komple sekmeleri kapatıyor yavşak..
İki üç gündür bu şekilde, geçmişi temizledim biraz düzelir gibi oldu, arada yine tekliyor.
sorma çok sinir bozucu birşey, o sekmeyi kapata basıyorum kapanmıyor, görev yöneticisinden o sekmeyi kapatıyorum öyle rahatlıyor
-
Firefox gayet stabil
-
Tarayıcı önerisine açığım şu anda chromeden istifa ediyorum