folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Google Da Devamlı Sandbox"A Düşmek

Google Da Devamlı Sandbox"A Düşmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Selam Hocalar

Domaine yönlendirmeli bir blogspottan kullandığım bir blogum var. Bakıyorum sandboxa düşmüş yeniden değerlendirme isteğinde bulunuyorum düzeliyor. 1-2 gün geçiyor yine aynı sandboxta, tekar aynı şekilde yaptığımda düzeliyor. Yalama oldu resmen kılın biri spam diye rapor ediyor diye tahmin ediyorum sitede devamlı sandboxa düşüyor bunun önüne nasıl geçebilirim sitemde google a aykırı hiçbir şey yok

Google Kurallarına uygun olmayan bir şey olsa tahminimce yeniden değerlendirme isteiğide bulunduğumda eski haline gelmez bilmem siz nasıl düşünüyorsunuz?

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek
    Sandbox a düştüğünü nasıl anlıyorsun?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

infosu yok mu domainin?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    itfaiyeciTBT bunu yazdı:
    -----------------------------

infosu yok mu domainin?

Var

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    bir sitenin benzer meta taglarına sahip olmak yada tekarar eden meta taglar sandboxa düşürür mü siteyi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek
    İlkine hayır 2.sine olabilir.Okumuştum böyle birşey.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Günde kaç konu ekliyorsun ve konuların hep copy past mı? Artı ref saldırılarını kontrol et. Ref saldırıları sonucuda sandboxa düşürüyorlar. Ama blogger`ın motd.txt dosyasında bunun koruması var diyorlar bende tam bilmiyorum.

Blogger`ın spam koruması var. Günlük limite aşma noktasına gelince zaten harf koruması çıkarıyor. Blogger için günde 10 konu eklemen kafii. Webmastarlıktan anlamayan ben sandbox nedir bilmediğim zamanlar, tak tak peş peşe konular ekliyordum. Site dehşet hite çıktı, daha sonra sıfıra vurdu. Araştırınca olayın sandbox olduğunu öğrendim. 

Bütün konuları sildim, temayıda değiştirdim. Günde 10 konu eklemeye başladım. Şimdi sorunsuz gidiyorum. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı:

Günde kaç konu ekliyorsun ve konuların hep copy past mı? Artı ref saldırılarını kontrol et. Ref saldırıları sonucuda sandboxa düşürüyorlar. Ama blogger`ın motd.txt dosyasında bunun koruması var diyorlar bende tam bilmiyorum.

Blogger`ın spam koruması var. Günlük limite aşma noktasına gelince zaten harf koruması çıkarıyor. Blogger için günde 10 konu eklemen kafii. Webmastarlıktan anlamayan ben sandbox nedir bilmediğim zamanlar, tak tak peş peşe konular ekliyordum. Site dehşet hite çıktı, daha sonra sıfıra vurdu. Araştırınca olayın sandbox olduğunu öğrendim. 

Bütün konuları sildim, temayıda değiştirdim. Günde 10 konu eklemeye başladım. Şimdi sorunsuz gidiyorum. 

gün aşırı 1 konu ekliyorum tamamen kendi yazım en ufak copy paste yok tamamen özgün  bu işte bir iş var kasıt olduğundan eminim spam şikayetine bu kadar tama etmemesi lazım araştırması lazım diye düşünüyorum ref de yok kesinlikle anlamadım gitti 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    Valla başka alternatif gelmiyor aklıma. Birde bu konulardan anlayan arkadaşların fikirlerini görelim. Sitede nickinin altında Seomaster yazan bir arkadaş vardı. Seocular iyi anlar bu işten. Nickini hatırlayan var ise, söylesin konuyu görmezse pm ile bir sor istersen.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    sandboxa düşmemişsin ondan emin ol. sandboxa düşüp 2 gün sonra tekrar çıkmak üstelik sürekli tekrar etmesi mümkün değil :) eğer yazdığın bi kelimede siteni daha önce gördüğün konumda göremiyorsan bi süre bekle ekstra bişey yapmadan. sandboxa düştüğünü nerden anladın onu anlat ya da ona göre yardımcı olmaya çalışayım.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 2162 Toplam Mesaj: 16