Google Dorks
-
Stumbleupon'da gezerken gördüm. Güvenlik kameralarına vs. ulaşabiliyorsunuz. Nedir bunlar tehlikeli işler midir?
www.xtremebits.net/2011/09/how-to-use-google-dorks-for-hacking.html
-
6 ya , 7 ye giderken yapardım . hatta amerikada bir kamera bulmuştum . amerikan futbol sahasıydı .maçları felan izliyordum ordan :D
tabii o zaman lamerdik .gerçi hala lameriz :D.
benim bildiğim birşey olmaz ..bildiğin siteye giriyon .birşeye zarar vermedin . kimsenin admin paneline login olmadın . birşey olmaz bence.
-
hapis.
-
Ben girmedim sadece güvenlik kameraları hack yazıyor onu gördüm de neden böyle bir açık var ortada?
-
pSkpt bunu yazdı
Ben girmedim sadece güvenlik kameraları hack yazıyor onu gördüm de neden böyle bir açık var ortada?
açık değil aslında, bazı güvenlik kamerası sistemlerinin web arayüzü var bazılarını google indexliyo o kadar
-
2008de en son bi binayı izlemiştim.
bi kadın orasını burasını kaşıyordu kapı önünde :D
Daniel-Koo tarafından 02/May/13 21:40 tarihinde düzenlenmiştir -
zamanında çok ekmeğini yedim
-
oha rastgele motel rooms varmış girdim de adam çatır çatır pompalıyo. ne layn bu site. neyse az daha bakim neymiş anliyim diye (:
edit: 2 3 dkde bir görüntüler tazeleniyo. aynı video dönüyo. her video yenilenmesinde adult bi siteye ücretli üyelik zart zurt sayfası açılıyo. fake olanlar var dikkat edin :)
joe_black tarafından 03/May/13 00:31 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.keltub.com/view/view.shtml
hasskktrrr pompalıyo la :S
-
Su evlerinin her yerine bbg evi gibi kamera döşeyip sevişenleri mi diyorsunuz? bir kaç kere denk geldim de para istiyor diye çıkmıştım :D
-
vay amk herkes aynı kategoriye bakmış ;)))