Google Drive Zam Saçmalığından Sonra Yeni Arayış
-
archair23 bunu yazdı
Google, 1 yıl boyunca Google Al Pro aboneliğinin üniversite öğrencilerine ücretsiz olacağını duyurdu! az once ben yaptim 1 yillik ucretsiz aldim
Normalde yıllık fiyatı: 7.200 TL
Aboneliğe dahil olan avantajların bazıları:
- Google One 2 TB Depolama (Drive, Fotoğraflar, Gmail)
- Google Veo 3
- Gemini 2.5 Pro
- NotebookLM
Webtekno x hesabinda gordum2k verip almıştım(((ai degil sadece drive için ) şimdi bu şekilde alınca bana mail geldi sana 1 k civarı geri vericez diye .. iyi oldu
-
bir yerlerde bazılarının amazon s3 kullandığını çok daha uygun oluğu bilgisi kalmış aklımda ama bilemedim
gerekli olan sadece depolama ise iş görebilir
aylık gb başına birkaç cent gibi bir fiyatı vardı
wert tarafından 08/Eki/25 03:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Çoluk çocuk hanım falan hep Google drive ve photos kullanıyoruz dikişe sikile yeniledik
-
-
Atlas bunu yazdı
Aman ha.
Veri depolama için sakın.
Yangın çıktı? Evi su bastı? Hırsız girdi? Elektrik dengesiz geldi depolama cihazına hasar verdi?
-
end bunu yazdıAtlas bunu yazdı
Aman ha.
Veri depolama için sakın.
Yangın çıktı? Evi su bastı? Hırsız girdi? Elektrik dengesiz geldi depolama cihazına hasar verdi?
ana yedekleme değilde ek yedekleme olarak kullanılabilir.
-
KaptaN bunu yazdıarchair23 bunu yazdı
Google, 1 yıl boyunca Google Al Pro aboneliğinin üniversite öğrencilerine ücretsiz olacağını duyurdu! az once ben yaptim 1 yillik ucretsiz aldim
Normalde yıllık fiyatı: 7.200 TL
Aboneliğe dahil olan avantajların bazıları:
- Google One 2 TB Depolama (Drive, Fotoğraflar, Gmail)
- Google Veo 3
- Gemini 2.5 Pro
- NotebookLM
Webtekno x hesabinda gordum2k verip almıştım(((ai degil sadece drive için ) şimdi bu şekilde alınca bana mail geldi sana 1 k civarı geri vericez diye .. iyi oldu
thanks beleşe aldım.

-
Bu sekilde üniversite maili ile alırsak depolama alanını paylaşabiliyor muyuz aile grubuyla? Su anda 5 kişilik aile grubum var, paylasamiyorsak benim icin bir anlamı kalmıyorda
-
E-devletten mezun belgesini indirip pdf editleme ile öğrenci belgesiymiş gibi çevirdim anında onayladı umarım içeri almazlar.
-
C10H15N bunu yazdı
E-devletten mezun belgesini indirip pdf editleme ile öğrenci belgesiymiş gibi çevirdim anında onayladı umarım içeri almazlar.
Teknik destek at ki murid bizde yapalim