Google Gözlüğü
-
uzandığınız yerde öylece yatarak bilgiye erişebildiğinizi düşünsenize? herşeyi öğrenebiliriz! hem de üşenerek! mükemmel! ah ulan ah :( şu üniyi bitirmeden çıkarsalar keşke de hayatımda en çok boş zamana sahip olduğum bu dönemi daha verimli kullanayım...
@hayatımızı loglarlar diyenlere: bunu karşınıza koyup üstüne attıracaksınız "alın bunuda loglayın o.çocukları" diyerek, olup bitecek :D her zaman takmıcanız,lazım olduğunda düzgün şekilde kullanacaksınız...ayrıca şunuda düşünün; doktor takıyo bunu ameliyatta herşey gözünün önünde, mükemmel zamanlama, kusursuz ameliyat. Bu sadece sıradan bir örnek :)
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------oha çok değişik bişeymiş harbiden ama böle bişey olması taraftarıda değilim sahsen.Jetgiller gibi bu ne mk :D
-----------------------------aynen uzay çağına girmeye çalışmaya gerek yok :)
-
haberlerde ki hatunu eşanti'yön olarak veriyorlarsa ben yön'ümü değiştiriyorum :D
-
http://www.youtube.com/watch?v=t3TAOYXT840
Buda benden olsun :D
-
yandex gozlugu cıksın barı alternatıf olarak :)
-
Haha vizyonteledeki koyluler gibi tirsmisiniz, ciktigi gun alirim affetmem
-
-,-
-
Abartmaya gerek görmeyen arkadaşlar daha iyisini yapmışlar herhalde bizden saklıyorlar (:
Google+ ile senkronize çalışıyor şimdilik. Daha da geliştirileceğinden şüphem yok
-
iyi bir kamerası varsa alınır hacı;
foto makinesi taşıma derdi yok, beni çekme diyemez kimse...
pc taşıma derdi yok dökümanları at documentse...
navigasyon taşıma derdi yok...
sesli arama anında yardımcı, yeme de yanında yat olmuş.
-
Bi yağmur yağsın, ya da ne bilim soğuktan sıcağa girde buğuna nemdem çalılırsa görürüm onu ben, :)