Google Hata?
-
Google aramalarında 10000000..100000 yazınca hata veriyor. Acaba bunu bilerekmi yapmışlar yoksa hatamı? Anlamı ne olabilir merak ettim
-
... bilgisayarınız veya ağınız otomatik sorgular gönderiyor olabilir. Kullanıcılarımızı korumak için isteğinizi şu anda işleme koyamıyoruz.
floodu onlemek ıcın olabılır hocam =| gercı googlea flood ne kadar koyar orasını bılemem
-
Google
Maalesef...Maalesef...
... bilgisayarınız veya ağınız otomatik sorgular gönderiyor olabilir. Kullanıcılarımızı korumak için isteğinizi şu anda işleme koyamıyoruz.
Daha fazla bilgi için Google Yardımı sayfasına bakın.
Vay be çok iyimiş değerleri değiştirip deneyelim bakalım neler çıkacak :):):):):)
-
ya hocalar işiniz gücünüz yok da google'a 3 devreden mi yazıyosunuz yhaw xD
-
ben niye yaptıramadım ya :|
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------
ben niye yaptıramadım ya :|
10000000..100000 direkt olarak kopyala yapıştır :|
-
komediye bak;
google kendi sayfasini
Turkceye adam gibi ceviremiyor :)
Google Приносим свои извинения...Приносим свои извинения...
... но ваш запрос похож на запросы, автоматически рассылаемые компьютерным вирусом или вредоносным программным обеспечением. В целях защиты наших пользователей мы не можем обработать ваш запрос немедленно.
© Google, 2009 г. – Главная страница GoogleGoogle Özür dileriz ...Özür dileriz ...
... ama sorgular gibi sorgu otomatik olarak bilgisayar virüsü veya kötü amaçlı yazılım tarafından gönderilir. Amacıyla, biz işleyemez hemen isteğinizi bizim kullanıcıları korumak için.
© Google, 2009 -- Google Ana Sayfa -
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------komediye bak;
google kendi sayfasini
Turkceye adam gibi ceviremiyor :)
Google Приносим свои извинения...Приносим свои извинения...
... но ваш запрос похож на запросы, автоматически рассылаемые компьютерным вирусом или вредоносным программным обеспечением. В целях защиты наших пользователей мы не можем обработать ваш запрос немедленно.
© Google, 2009 г. – Главная страница GoogleGoogle Özür dileriz ...Özür dileriz ...
... ama sorgular gibi sorgu otomatik olarak bilgisayar virüsü veya kötü amaçlı yazılım tarafından gönderilir. Amacıyla, biz işleyemez hemen isteğinizi bizim kullanıcıları korumak için.
© Google, 2009 -- Google Ana Sayfa
ingilizceden Türkçe ye de çeviremiyor doğru düzgün =)
-
@necroshine
Google kendi sayfasını translate ye mi kaydedecekti ? :D Google hangi sayfayı düzgün çevirdi? Bununda o sayfalardan farkı yok işte :)
-
Proxy ile giriyorsan google arayamam diyo.bende bing e dönüyorum oda sadece bing pek olmuyo ille google olucak.
-
abi çok saçma bing bile yapmıyor