Google İndexleme Sorunu...
-
Selam.Google sitemi www.xxx.com yerine xxx.com şekline indexlemiş düzeltemez miyim ?
+ olarak googleweb yöneticisi araçlarında sitemapte
Gönderilen
URL ler 287
Web dizininde 20 URLama arama yapıldığında daha fazla gösteriyor ? -
şimdi dikkat ettim de benim site de öyleymiş. ne farkediyor ki ?
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi dikkat ettim de benim site de öyleymiş. ne farkediyor ki ?
-----------------------------benim için de bir sorun yok. çıkabileceği kelimelerde çıkıyor da www. niye yok
-
Ne farkediyordan ziyade niye öyle yapmış ki ? Blogger ya da benzeri bir alt yapın mı var ?
-
mybb var hocam.
-
Mahkeme engelli sitelere www.siz giriliyodu. Eğer hala öyleyse bırak kalsın, googleden ziyaretçi kaybetmemiş olursun.
-
aziz2724 bunu yazdı:
Mahkeme engelli sitelere www.siz giriliyodu. Eğer hala öyleyse bırak kalsın, googleden ziyaretçi kaybetmemiş olursun.
-----------------------------engellencek tarzda bir şey yapmıyorum :) normal olan olsun yarın bir gün sorun çıkarsa bütün linkler çöpe gitmesin diye merak ediyorum.
-
google webmaster araçlarından ayarlayabilirsin.
-
smok3 bunu yazdı:
-----------------------------aynen webmasters.google.com a kayıt ol tam o dediğin şey için bölüm var :)..
edit: kayıtlıymşsn zaten oradan yapabilirsin.
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------smok3 bunu yazdı:
-----------------------------aynen webmasters.google.com a kayıt ol tam o dediğin şey için bölüm var :)..
edit: kayıtlıymşsn zaten oradan yapabilirsin.
Sitenizi doğrulayın diyor.ama doğrulama mesajı gelmiyor. -
Doğrulama olarak mesaj gelmeyecek, orada verilen meta tagını sitenin index.html sine koyacaksın...
Yada orada verdiği googlehostedsrvice.html dosyasını serverın rootuna upload edeceksin...
sonra webmastertolsdan arama sonuclarını isdtediğin subdomainden gösterilecek şekilde ayarlayabilirsin...