Google İngress İle Bambaşka Bir Oyun Tarzı
-
kod gelsede oynasak artık amk
-
anubisx bunu yazdısir bunu yazdı
up oynayan yok mu la oyunu benden başka ?
hocam davetiyen varsa pm den atabilir misin
oyun davetiye usulu çalışmıyor, eğer google + hesabınız varsa, bir artwork düzenleyip (ingress ile alakalı, ben formül kağıdı gibi birşey düzenledim, 3d olur el sanatları olur matlab le ingress oyununun grafiğini çizdirmek olur) paylaşırsanız ve, Brian Rose,Joe Philley,Richard Wooding, Jen Hsieh,Anne Beuttenmüller,Brandon Badger bu isimleri tagleyip ardına #ingress ve #ingressinvite tagı eklerseniz kodu alma hızınız artacaktır.
şimdiden kolay gelsin. onun haricinde kod gelirmi pek bilmiyorum 1 aydır bekleyen var, ben bu şekilde ilk günden aldım kodu. (kod için gmail vermeniz de bir artı tabii ki)
ps: oyun şu an için Türkiye'de İstanbul ve Ankara harici yaygın değil, portallar yok. sonuçta beta tester oluyorsunuz, eğer davetiye alırsanız, kimse oynamasa bile şehrinizde portal olabilecek binalar anıtlar köprüler (insanların sık bulunabileceği yerler genelde, ama fark etmez ücra bir yer de olur, bulması zevkli olur) resmini çekip paylaşırsanız güzel olur. oyunu böylece yaygınlaştırabiliriz. sorusu olan pm atabilir.
-
invite geldi de wildfire çalıştırır mı diye açmadım. yarın hafızasını biraz boşaltıp deneyeceğim
-
kroo bunu yazdı
invite geldi de wildfire çalıştırır mı diye açmadım. yarın hafızasını biraz boşaltıp deneyeceğim
Any change? Can you update on devices with screen resolution lower than 480 x 800 pixels?
Update:
We got report that devices with lover screen resolution than 480 x 800 pixels still can’t update, they are not supported!
sonuç olarak , şurdan bir bak bakalım,edit:wildfire 240x320 olduğu için yazıyorum.
sir tarafından 16/Ara/12 04:13 tarihinde düzenlenmiştir -
o koddan banada mail geldi ama tam olarak algılayamadım oyunu :)
-
Oynayanlar bi anlatsa ya, nedir ne değildir?
-
kısaca oyun 2 takımdan oluşur, resistance ve enlightened diye. harita üzerinde ki mavi olan herşey resistance grubunundur, yeşil olanlar ise enlightened.
şehrinizde ki portalları hackleyip diğerlerine üstünlük sağlamanız amaçlanıyor. fakat şöyle bir tarafı var her portal belli bir seviyeye geliştirildiğinde birbirleriyle bağlantı kurdurulabiliyor (misal ilk seviye 100m uzaklıkta ki portala bağlanıyorsa, geliştirdikçe 200 km uzaktaki portala bile bağlayabilirsiniz(galiba)).
portalların hacklenmesinden sonra en önemli konu ise field dediğimiz üçgenler, 3 tane portalı birbirlerine linkledikten sonra, bir field oluşuyor.
daha çok bilgi var fakat zaten eğer ingilizceniz varsa oyuna girdiğiniz de görürsünüz.
-
Arkadaşlarım çok güzel bir inceleme yazısı yazmışlardı ingress hakkında. Ayrıntılı ve eğlenceli bi bakın derim ilgilenenler için :
http://www.hippipotam.com/ingress-ile-sokaklara-dokulun.html
-
hocam şimdi benim android var ama ne 3G var nede Wifi nası bağlanacaz sokakta nete :D
-
davetiyem geldi fakat telefonum klavyeli olduğu için ( geniş ekran değil ) desteklemiyor