folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Google İngress İle Bambaşka Bir Oyun Tarzı

Google İngress İle Bambaşka Bir Oyun Tarzı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kod gelsede oynasak artık amk

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    anubisx bunu yazdı
    sir bunu yazdı

up oynayan yok mu la oyunu benden başka ?

hocam davetiyen varsa pm den atabilir misin

oyun davetiye usulu çalışmıyor, eğer google + hesabınız varsa, bir artwork düzenleyip (ingress ile alakalı, ben formül kağıdı gibi birşey düzenledim, 3d olur el sanatları olur matlab le ingress oyununun grafiğini çizdirmek olur) paylaşırsanız ve, Brian Rose,Joe Philley,Richard WoodingJen Hsieh,Anne Beuttenmüller,Brandon Badger bu isimleri tagleyip ardına #ingress ve #ingressinvite tagı eklerseniz kodu alma hızınız artacaktır. 

şimdiden kolay gelsin. onun haricinde kod gelirmi pek bilmiyorum 1 aydır bekleyen var, ben bu şekilde ilk günden aldım kodu. (kod için gmail vermeniz de bir artı tabii ki)

ps: oyun şu an için Türkiye'de İstanbul ve Ankara harici yaygın değil, portallar yok. sonuçta beta tester oluyorsunuz, eğer davetiye alırsanız, kimse oynamasa bile şehrinizde portal olabilecek binalar anıtlar köprüler (insanların sık bulunabileceği yerler genelde, ama fark etmez ücra bir yer de olur, bulması zevkli olur) resmini çekip paylaşırsanız güzel olur. oyunu böylece yaygınlaştırabiliriz. sorusu olan pm atabilir.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

invite geldi de wildfire çalıştırır mı diye açmadım. yarın hafızasını biraz boşaltıp deneyeceğim

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    kroo bunu yazdı

invite geldi de wildfire çalıştırır mı diye açmadım. yarın hafızasını biraz boşaltıp deneyeceğim

Any change? Can you update on devices with screen resolution lower than 480 x 800 pixels?

Update:

We got report that devices with lover screen resolution than 480 x 800 pixels still can’t update, they are not supported!

sonuç olarak , şurdan bir bak bakalım,

http://decodeingress.wordpress.com/2012/12/01/how-to-install-ingress-app-update-on-non-supported-devices/

edit:wildfire 240x320 olduğu için yazıyorum.

sir tarafından 16/Ara/12 04:13 tarihinde düzenlenmiştir

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

o koddan banada mail geldi ama tam olarak algılayamadım oyunu :) 

Hatasız Kod Olmaz... :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Oynayanlar bi anlatsa ya, nedir ne değildir?

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

kısaca oyun 2 takımdan oluşur, resistance ve enlightened diye. harita üzerinde ki mavi olan herşey resistance grubunundur, yeşil olanlar ise enlightened.

şehrinizde ki portalları hackleyip diğerlerine üstünlük sağlamanız amaçlanıyor. fakat şöyle bir tarafı var her portal belli bir seviyeye geliştirildiğinde birbirleriyle bağlantı kurdurulabiliyor (misal ilk seviye 100m uzaklıkta ki portala bağlanıyorsa, geliştirdikçe 200 km uzaktaki portala bile bağlayabilirsiniz(galiba)).

portalların hacklenmesinden sonra en önemli konu ise field dediğimiz üçgenler, 3 tane portalı birbirlerine linkledikten sonra, bir field oluşuyor.

daha çok bilgi var fakat zaten eğer ingilizceniz varsa oyuna girdiğiniz de görürsünüz. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Arkadaşlarım çok güzel bir inceleme yazısı yazmışlardı ingress hakkında. Ayrıntılı ve eğlenceli bi bakın derim ilgilenenler için : 

http://www.hippipotam.com/ingress-ile-sokaklara-dokulun.html

http://yigitdemirag.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

hocam şimdi benim android var ama ne 3G var nede Wifi nası bağlanacaz sokakta nete :D

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

davetiyem geldi fakat telefonum klavyeli olduğu için ( geniş ekran değil ) desteklemiyor

Toplam Hit: 3755 Toplam Mesaj: 22