Google Maps Bu Nedir Arkadaş?
-
Bi arkadaşım gösterdi, ulan çoktan ayrıştık parçalandık bölündük de bizim mi haberimiz yok?
-
https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&t=h&oe=UTF8&msa=0&msid=101640126860435170753.00048e850e000496e2f84&mid=1364241889
-
Konu yanlış yerde, sakin.
Mevzunun Google ile bir alakası yok, ayrıca sınırlardan herhangi bir yere tıklarsan "Unofficial" yazısını görürsün, yani hayal dünyasında yaşayan orospu çocuğunun biri çizmiş koymuş oraya, zaten anca o kadarını yaparlar.
-
Oha hıza bak :
http://www.itusozluk.com/goster.php/google+maps+%FDn+k%FCrdistan+%FD+%FClke+olarak+g%F6stermesi
İçimizde ajan var.
-
sol barda en altta sorun bildir linki var herkes tıklayıp şikayet etsin
-
Kurdistan is a geo-cultural region wherein the Kurds have historically formed a prominent majority population, and Kurdish culture, language, and national identity have historically been based.
Region olarak göstermiş, yani bu bölgeden tarihsel olarak Kurdsler çıkmış vs gibi, herhangi bir ülke olarak bahsetmemiş. Atıyorum laz vatandaşlarımız içinde böyle bir sınır çekip karadenizi de kapsayacağın bir sınır çizebilirdin gibi birşey anlıyorum bu maps hizmetinden ?
-
trampfd bunu yazdı
Konu yanlış yerde, sakin.
Mevzunun Google ile bir alakası yok, ayrıca sınırlardan herhangi bir yere tıklarsan "Unofficial" yazısını görürsün, yani hayal dünyasında yaşayan orospu çocuğunun biri çizmiş koymuş oraya, zaten anca o kadarını yaparlar.
doğru söylüyor
PublicExplore making custom maps in an interactive tutorial.
By - 1 Collaborator isimli sahsın işidir. -
Baktım. Tüm dünyayı neden çizmemişler anlamadım. Kürtler dünyayı ele geçircek bakın görün! :D
-
SpArK bunu yazdı
Kurdistan is a geo-cultural region wherein the Kurds have historically formed a prominent majority population, and Kurdish culture, language, and national identity have historically been based.
Region olarak göstermiş, yani bu bölgeden tarihsel olarak Kurdsler çıkmış vs gibi, herhangi bir ülke olarak bahsetmemiş. Atıyorum laz vatandaşlarımız içinde böyle bir sınır çekip karadenizi de kapsayacağın bir sınır çizebilirdin gibi birşey anlıyorum bu maps hizmetinden ?
haklısın kültürel olarak bahsetmiş ve yogunlukla yaşadıkları bölgeleri bir hatla belirtmiş
-
KurdistanKurdistan is a geo-cultural region wherein the Kurds have historically formed a prominent majority population, and Kurdish culture, language, and national identity have historically been based. Contemporary use of Kurdistan refers to parts of eastern Turkey (Northern Kurdistan), northern Iraq (Southern Kurdistan), northwestern Iran (Eastern Kurdistan) and northern Syria (Western Kurdistan) inhabited mainly by Kurds. This map is an estimation of areas that have been historically populated by a Kurdish majority according to a number of historical maps and data.Ha böyle yazsada googlenin yaptığı amcıklık olmuş.
-
u235 bunu yazdıKurdistanKurdistan is a geo-cultural region wherein the Kurds have historically formed a prominent majority population, and Kurdish culture, language, and national identity have historically been based. Contemporary use of Kurdistan refers to parts of eastern Turkey (Northern Kurdistan), northern Iraq (Southern Kurdistan), northwestern Iran (Eastern Kurdistan) and northern Syria (Western Kurdistan) inhabited mainly by Kurds. This map is an estimation of areas that have been historically populated by a Kurdish majority according to a number of historical maps and data.Ha böyle yazsada googlenin yaptığı amcıklık olmuş.
abi kafanız mı güzel google bişey yapmamış senin benim gibi userlar gidip öyle yapmışlar bunu