Google Maps‘Teki İlginç Görüntü
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
karakutu bunu yazdı:
Başlığı düzeltseydin....
-----------------------------Neresini?
-----------------------------"Allah olabileceği söyleniyor" kısmını... Bence çok ama çok provakatif bir başlık söylemesi !
-
hay a.q buna ınananda vardır :D sacmalıga bak arkadas :D nası bı cameradır tobe hasa allah bıle kacamıyo toobe azımız yumuzu yamulacak :S :D
-
töveb yarabbi :S hocam saçmalama kim inanır sence :W
-
cıkar aga ole salak mı yok memlekette :D
-
oha eğer çok uzaktan böyle görünüyosa......
-
değişik bir foto var ama sakat kelimeler kullanmaya gerek yok
görüntüyü direk görmek için link verebilirsin
-
Ne deseydim, karı koca vefat etmiş yukarıda takılıyorlar mı deseydim. İnternette verdiğim koordinatı arayın. Karşınıza çıkacak sonuç: "I have found the god" Ayrıca başlığı daha da spesifikleştirmek istedim. Zaten 1-2 salak espriyi anlamamış. Değiştirmek lazım dediğin gibi.
-
gördüm
-
diamonique bunu yazdı:
Ne deseydim, karı koca vefat etmiş yukarıda takılıyorlar mı deseydim. İnternette verdiğim koordinatı arayın. Karşınıza çıkacak sonuç: "I have found the god" Ayrıca başlığı daha da spesifikleştirmek istedim. Zaten 1-2 salak espriyi anlamamış. Değiştirmek lazım dediğin gibi.
-----------------------------Yani, büyük tartışmalara çok açık bir başlıktı o açıdan. Gerek yok...
-
google dalgasını geçmiş yine. yol üzerinde biraz ilerletin görüntüyü o yukarda görülen karartı hiç değişmiyor. bence sonradan eklenmiş o zımbırtı oraya. hani kameranın lensine toz konarda nereyi çekersen çek toz hep ordadır ya onun gibi bişi olmuş bu. görentüyü ne yaparsan yap, hep aynı yerde duruyor. Yani google kafa buluyor. :)