Google Pixel Tanıtıldı
-
46. saniye :)
-
Austen bunu yazdı
Dönen deli paradan Google'da nasibini almaya niyetlenmiş.
Telefon dünyası kısır döngü aşamasına girdi. Devrimsel bir değişiklik olmadığı müddetçe gelecek yıllarda sadece güncellemelerle aynı telefonların ısıtılıp sunulması dışında bir şey göreceğiz gibi görünmüyor.
Katlanabilir ekranlı telefonlar çıkmadan devrimsel yenilik beklemeyin. Yani 2-3 sene daha böyle gider. Eskidendi o 2011-12 zamanlarında iPhone 4, Galaxy S2 zamanlarındaki yenilikler. Zamanında Galaxy S2 kullanırken çok büyük lan o diyen arkadaşlarım şimdi Note serisi kullanıyor. :)
-
Katlanabilir ekranlar, hologram, yapay zekaya sahip telefonlar falan daha yapılacak birçok şey var.
Ki gelişen teknoloji ile beraber yeniş şeylerde oraya çıkacaktır.
-
ahahahah esprili bir üretim olmuş
Very Black, Quite Silver and Really Blue -
JOE bunu yazdı
Bi vazgeçmediler şu sanal tuş takımından arkadaş. Sırf o yüzden uyuz oluyorum.
http://www.nezamancikacak.com/wp-content/uploads/2016/09/samsung-galaxy-s8-ozellikleri-b_640x360.jpg
Boyle yaparlarsa sanal tus takimina karsi degilim sahsen ama hayvan gibi cerceve yapip bide sanal tus takimi koyarlarsa alinmaz
-
Çerçevelerin sebebi anlaşıldı HTC üretmiş bu telefonu. :)
-
o nası bi mavi öyle yav, pek tutmaz gibi o renk
-
aksata bunu yazdıJOE bunu yazdı
Bi vazgeçmediler şu sanal tuş takımından arkadaş. Sırf o yüzden uyuz oluyorum.
http://www.nezamancikacak.com/wp-content/uploads/2016/09/samsung-galaxy-s8-ozellikleri-b_640x360.jpg
Boyle yaparlarsa sanal tus takimina karsi degilim sahsen ama hayvan gibi cerceve yapip bide sanal tus takimi koyarlarsa alinmaz
Yapsalarda o konsept tasarımlardan görsek
-

-
Austen bunu yazdı
Dönen deli paradan Google'da nasibini almaya niyetlenmiş.
Telefon dünyası kısır döngü aşamasına girdi. Devrimsel bir değişiklik olmadığı müddetçe gelecek yıllarda sadece güncellemelerle aynı telefonların ısıtılıp sunulması dışında bir şey göreceğiz gibi görünmüyor.
aynen ben de katılıyorum.. PASTA da büyük para var.. Google da oturdu o masaya.. hadi bakalım hayırlısı.