Google Reklam Veren Doğrulama Sorunu
-
Merhaba google ads reklam veren doğrulama göndermiş.
Formu doldurdum ama 1 hafta içinde evrak eksikliğinden dolayı askıya alınacağına dair mail gelmiş.
Evraklarımız tam. Firma kardeşimin adına ben sadece reklam ödemesini ve reklamlar hesabını yönetiyorum.
Bu konuda bilgili bir arkadaş varmı yardımcı olacak. Ücreti neyse gerekli ödemeyide yapabilirim.
Not : Emlak sektöründeyiz.
userneyime tarafından 24/Oca/25 15:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam reklamveren doğrulaması mı faaliyet doğrulaması mı ?
İkisi farklı şeyler.
Reklamveren doğrulamasıysa vergi levhanla birlikte çok kolay bir şekilde doğrulama oluyor.
Faaliyet doğrulaması geldiyse eğer, ilk reklamveren doğrulaması yaptığın bilgilerin birebir aynısıyla doğrulama yapman lazım.
Hesabı ilk doğrularken sallama isimlerle yada sallama bilgilerle doğrulama yaptıysan iş biraz karışıyor.
-
CEO bunu yazdı
İkisi farklı şeyler.
Reklamveren doğrulamasıysa vergi levhanla birlikte çok kolay bir şekilde doğrulama oluyor.
Faaliyet doğrulaması geldiyse eğer, ilk reklamveren doğrulaması yaptığın bilgilerin birebir aynısıyla doğrulama yapman lazım.
Hesabı ilk doğrularken sallama isimlerle yada sallama bilgilerle doğrulama yaptıysan iş biraz karışıyor.
İşletme faaliyetlerinizle ilgili birkaç soruyu yanıtlayın.İşletme faaliyetleri doğrulanamadı.bu şekilde gorunuyor hocamhttps://hizliresim.com/7qd757p
userneyime tarafından 24/Oca/25 16:27 tarihinde düzenlenmiştir -
doğrulama işlemi yaparken hesap sahibi ben değilim reklamları yönetiyorum gibi bir seçenek vardı onu seçtin dimi? ekstra olarak reklamveren bilgileri ile firma bilgileri vs aynı olacak uyuşması gerekiyor. yaklaşık 10 civarı yaptım bu işlemi anlık direkt onaylandı. en son geçen hafta yapmıştım, ilginç geldi.
soft bir hata soruları cevaplayınca açarlar büyük ihtimal. mybusiness hesabınız yoksa açın mutlaka fayda sağlayacaktır
-
userneyime bunu yazdıCEO bunu yazdı
İkisi farklı şeyler.
İşletme faaliyetlerinizle ilgili birkaç soruyu yanıtlayın.İşletme faaliyetleri doğrulanamadı.bu şekilde gorunuyor hocamFaaliyet doğrulaması bu hocam, reklamveren doğrulaması değil. Yukarıda arkadaşın bahsettiği şekilde daha önce verdiğin bilgilerle birebir bilgi ve istediği evrakları sağlaman gerek.
-
Kentaki bunu yazdıuserneyime bunu yazdıCEO bunu yazdı
İkisi farklı şeyler.
İşletme faaliyetlerinizle ilgili birkaç soruyu yanıtlayın.İşletme faaliyetleri doğrulanamadı.bu şekilde gorunuyor hocamFaaliyet doğrulaması bu hocam, reklamveren doğrulaması değil. Yukarıda arkadaşın bahsettiği şekilde daha önce verdiğin bilgilerle birebir bilgi ve istediği evrakları sağlaman gerek.
Dogrularız hocam evraklarımız tam. Bu durum google haritalarda bize sıkıntı yaratmaz degil mi
-
r10 dan bi oc na verdik yapsın diye. 2 google ads hesabımı caldı :) 2500 tl de para gitti. sağlık olsun. daha büyük zarardan son anda döndük. Umarım ilerleyen zamanda google ads bizden tahsil etmez kalan bakiyeyi.
insidae sagolsun baya yardımcı oldu onada ayrıca teşekkür ederim.
-
Adamın üyeliği ne hocam.
-
CEO bunu yazdı
Adamın üyeliği ne hocam.
Dolandırıcı r10 da banlandı. koji idi nicki .
hesabına para gonderdigim kişi mert can gülerdi.
-
userneyime bunu yazdı
r10 dan bi oc na verdik yapsın diye. 2 google ads hesabımı caldı :) 2500 tl de para gitti. sağlık olsun. daha büyük zarardan son anda döndük. Umarım ilerleyen zamanda google ads bizden tahsil etmez kalan bakiyeyi.
insidae sagolsun baya yardımcı oldu onada ayrıca teşekkür ederim.
sagol hocm ne demek rica ederim.
-
Ads'teki ödeme yönteminde kayıtlı olan kredi kartını kapattırın hocam.
Kapatmazsanız adam sizin kartınızdan beleşe reklam verir.