folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Google Reklamları İle İlgili Sorular

Google Reklamları İle İlgili Sorular

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Şimdi ben siteme google reklamı alsam.Günde 10-15 kişi tıklasa 1 ayda ne eder?

Sitenin hiti günde 1-2 kişi yok gibi bişey.Sitenin hitine göre mi reklamlara para veriyorlar?

Bir kişinin günde 1 kere mi tıklama hakkı var.Yani 2 kere tıklarsa biri sayılmıyor mu?

Bunları cevaplarsak tam süper olacak...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    google önce bakıyor.ama hit kriter değil.2 hafta falan sürüyordu eskiden şimdi daha hızlı sonuçlandırıyorlar.ama kriter hit değil neredeyse herkese veriyorlar.10 15 kişilik tıklama olsada google ile yaptığın anlaşmaya bağlı.Ne kadar getireceği.tıklama yada gösterim iki farklı şekilde google ile anlaşıyorsun.yani çok göstereceğim diyorsun yada az gösteririm ama herkes tıklar da diyebiliyorsun.ama günlük 1 ytl bile çok zor.Ayrıca bir bilgisayardan defalarca tıklarsan hesabını iptal eder bir daha da açamazsın

https://t.me/pump_upp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    hazır konu açılmışkene bende bi soru sorıyım bu googleden yaptırdıımız arama motorlarından para kazanabiliyozmu

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:
    -----------------------------
    hazır konu açılmışkene bende bi soru sorıyım bu googleden yaptırdıımız arama motorlarından para kazanabiliyozmu
    ----------------------------

evet hocam

adı da arama için adsense olarak geçiyo

Yapay zeka, zeka değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:
    google önce bakıyor.ama hit kriter değil.2 hafta falan sürüyordu eskiden şimdi daha hızlı sonuçlandırıyorlar.ama kriter hit değil neredeyse herkese veriyorlar.

Peki 10 kisi tıklarsa bir günde ne kadar olur snc?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Yukarıdaki mesajımda cevapladım hepsini.

https://t.me/pump_upp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

sitenin içerigine göre reklamlar çıkıyor artık çıkan reklamların durumuna göre degişiyor bazıları her tık için 0,01$ verirken bazıları 1$ verebiliyor..

sen tıklamada ziyaretçi nekadar tıklarsa tıklarsın onun tıklamaması için yapacak durum yok..:S (düşmanının sitendeki google reklamlara habire üst üste tıklayarak senden intikam alması gibi)

1,2 kişi ile para kazanamazsın:D nekadar çok hit olursa tık(şansın varsa) sayısı artar demektir.

mesela ben hiç bir sitede google reklamlara tıkladıgımı hatırlamıyorum:ß

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:
    Yukarıdaki mesajımda cevapladım hepsini.

Tm eyw

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    uGuR bunu yazdı:

sitenin içerigine göre reklamlar çıkıyor artık çıkan reklamların durumuna göre degişiyor bazıları her tık için 0,01$ verirken bazıları 1$ verebiliyor..

sen tıklamada ziyaretçi nekadar tıklarsa tıklarsın onun tıklamaması için yapacak durum yok..:S (düşmanının sitendeki google reklamlara habire üst üste tıklayarak senden intikam alması gibi)

1,2 kişi ile para kazanamazsın:D nekadar çok hit olursa tık(şansın varsa) sayısı artar demektir.

mesela ben hiç bir sitede google reklamlara tıkladıgımı hatırlamıyorum:ß

Ama benim kastettiğim o değil.Sitede takılan yani konu acan konulara cevap veren kişiler yok.Ama reklamlara tıklamalarını sölersem tıklayacak arkadaslarım var

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    az gelir hacı bide hep aynı kişiler ardışık günlerde tıklarsa gogle addsesn hesabını keyfi bi şekilde banlayabilir kanımca

tahribat.com a can feda
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek
    Banlanma riskin var.Google herşeyi düşünmüş mesela bugün sitendeki reklamlara 100 kişi tıklarsa 2.gün tık sayısı 0 haydi 1 olsun? burada gariplik olmazmı? haydi 2.günde söyledin tıklamaları için peki 3.gün?
Toplam Hit: 4683 Toplam Mesaj: 28