Google Reklamlarından Para Kazanmak?
-
R10'da uzuuun süredir takılıyorum.Öyle bakıyorum bakınıyorum ve bu işten ekmeğini çok insan olduğunu gördüm.Bende akmasada damlasın ve bilgisayar başında geçen vaktimden daha fazla kazanç elde ediyim diye düşündüm.
Şöyle bir mantık belirledim acaba doğrumudur?
Ticarette kar marjını en yukarı çekmek için "Maliyet minimum, Üretim maksimum" olmalı.
Benim bu işteki maliyetlerim;
-Domain
-Hosting
Kendime ait reseller hesabım var hosting sorunum yok yani.Domain'de 16tl.
Script ve tasarımlar free olacağı için onlara para vermiyorum.
Şimdi geriye şu kalıyor ne sitesi açmalı?
Açacağım sitenin "ne sitesi" kısmını çözemedim ama ne hedefleri olması gerektiğine şöyle karar verdim.
"Minimum zaman kaybettirecek"
"Google Adsense reklamlarında tıkbaşına ücretin yüksek olduğu içeriğe sahip olacak"
"Bu konuda yarışılması imkansız dev siteler, yapılanmalar olmayacak"
Bu doğrultuda şu anda günlük 150-200 arası tekil hit'i olan film sitem var.Yani backlink vs gibi birşeyim yok.Ve backlink alacak paramda yok.
Bu konulara kafa yormuş kişiler bu doğrutuda fikirlerini paylaşırlarsa hem bana hemde bu konuya girmek isteyen arkadaşlara yardımcı olurlar.
-
bizim de cebimizden para taşmıyor. bunu bilseydik buraya yazmak yerine kendimiz yapardık değil mi ?
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------
bizim de cebimizden para taşmıyor. bunu bilseydik buraya yazmak yerine kendimiz yapardık değil mi ?
-----------------------------Aynen. Yani kimse bunu buaraya yazmaz bence aklına öyle bir fikir gelirse yada biliyorsa zaten yapar.
-
google adsense hesabını bulmak mesele
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------Öncelikle cebinizden para taştığını söylemedim.İnsanlar bu yolla geçimini sağlıyor dedim ;)
İsteğimi şu yönde yanlış anlamışsınız.Ben belli kıstaslar belirledim.Bu kıstaslar doğrultusunda bilenler tarafından yönlendirilmek istedim.Hepsi bu kadar.
-
tam yerine gelmiş :)) blogumdan takip et, 7 günlük adsense deneyi yapacağım.Sırf google adsense kazandırmıyo diyenler için =)
takip et, illaki 1-2 şey kaparsın
Edit :
Gün 1 - http://selimonder.com/selim/seo/sevgili-adsense-gun-1.html
-
Adsense kazandırmıyor diyenlere gıcık oluyorum sabır gerekli abicim.
En iyi kazandıran adsense sisteminde Hotel Tanıtımları tabi ki ingilizce içerikli olacak. Tık başına 4$ verdiğini biliyorum.Tecrübelerle sabittir.Bu tür siteden ayda 800 TL aldım adsenseden.
-
hocam ben şunu gördüm içerik ve özgün site olunca neyin nasıl arttığını gayet normal görüyorsun :) rene hocamında bahsettiği gibi google işini iyi biliyor ama tavsiye mümkünse hazır bişeyler yapma derim ben(onlardan çok var piyasada ve bottur şudur budur herkes kullanıyo) ben bunun örneğini çok gördüm :)
ha para alma mevzusuna gelince tahribat gibi hitte sahip olan bi siteyle google zaten baş edemez ki bloşmada da konuştuk sadece serdar hocam bir miktar para almış ve devamı gelmemiş :) ben reklamdan para beklemem fakat bekleseydim googleın alternatiflerini düşünürdüm ;)
iki düşüncem var şöyle ifade edeyim hemen;
eğer google webmaster araçlarını ve direktiflerini kullanırsan iyi olur düzene girer yaptığın iş yani o araçlar işe yaramıyosa google neden kullandırsın..
bir diğer taraftanda o araçları kullanırsan google sonuçta bir şirket senin kar etmeni isterse kendi nereden para kazanıcak :) bu da kafamı kurcalamıyo değil..
ama adwords olayı mantıklı geliyo sen google a para kazandır karşılığında hit albunun yanında başka firmalarlada gelirini yükselt olayı benim hep kafamda olan bi düşünce :) ama işler mi bilemem ama özgün içerik ve özgün yapı bunun baş aktörleri bence..
edit: ayrıca üye olmayana kapalı olan siteler var google bu gibi sitelerde hangi linki bulup indexleyecek bi mail gelmişti google yardım forumlarından benim sitemide incelermisin diyeve sitede inceleyecek hiçbirşey yoktu yani tamam üye kazanın ama içerikte indexten başka hiçbir halt görünmüyosa ne için üye olacak üye olan adam merak ediyorum :) faydalı birşey bulamazsa afedersiniz ama kimse siteyi miklemez :|
-
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------Adsense kazandırmıyor diyenlere gıcık oluyorum sabır gerekli abicim.
En iyi kazandıran adsense sisteminde Hotel Tanıtımları tabi ki ingilizce içerikli olacak. Tık başına 4$ verdiğini biliyorum.Tecrübelerle sabittir.Bu tür siteden ayda 800 TL aldım adsenseden.
-----------------------------örnek site ?
-
eğer adsense yi anlayabilirsen çok iyi para kazanırsın, insanlara yararlı olan siteler yapmalısın ve insanlar bu sitelere ulaşabilmeli.
İkinci el ilan sitesi, aylık yirmibin lira kazanıyordu ve anladımki diğer kazananlar yanında bu hiçbirşey :)
Para kazanmak için öncelikle iş olarak görmelisiniz ek iş olarak görürseniz benim gibi ayda bir, üç ayda bir 100 dolar toplarsınız: )
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------53$ güzel para :)
Bekliyorum bakalım devamını.