Google Sansüre Çözüm Üretebilirmiş
-
oh mis :) google dns sonrasında google proxy sonrasında google internet :D mis mis :) herşeyimiz google elinde..
-
Ülkelerin yönetim iradesine saygısızlık ve hiçe sayma.
-
BeyinAdam bunu yazdı
google vs devlet. google istese bu devleti 5 kere alır satar, hayırdır :D kızdırmayın google'ı
edit: valla keşke dünyayı google yönetse.. adamlar başlı başına anarşist düşünceyle yaşıyor.
anarsızm ? sence gerkelı mı cıdden ?
-
seadog bunu yazdı
Ülkelerin yönetim iradesine saygısızlık ve hiçe sayma.
Bu ülkenin yönetim iradesine saygı duyuyormusun ? yada şöyle sorayım. Bu ülkenin yönetim iradesi saygı duyulacak bir yönetim iradesi midir ?
-
hali hazırda bir sürü vpn çözümü var zaten. hatırladığım kadarıyla google'ın bir yarışmasında ödül alan projelerden biri bu. google'ın sansüre çözümü falan değil yani.
-
Bu ülkedeki internet kullanıcılarının iddia ediyorum %80'i interneti google'dan ibaret sanıyor.
Ben google'ın yerinde olsam Türkiye'yi engellerim. Tek çözüm de budur yani bence.
Bak ondan sonra o veliler internetten ödev bulamayınca nasıl tutuşuyorlar hep birlikte görürüz.
-
google (varsayılan motorumuzun ) un arkasındayız :D
-
ugurben bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
google vs devlet. google istese bu devleti 5 kere alır satar, hayırdır :D kızdırmayın google'ı
edit: valla keşke dünyayı google yönetse.. adamlar başlı başına anarşist düşünceyle yaşıyor.
anarsızm ? sence gerkelı mı cıdden ?
şimdi hocam ona gereksiz diyorsan şimdiki sistemi anarşizme karşı savunuyor durumuna düşüyorsun.
peki,
evine ekmek bile alamazken lcd televizyon alanların, dışarısı yangın yeriyken evinde tv izleyerek mutlu olup kör sağır ve dilsizi oynayan zombileştirilmiş insanların, karınlarını bile doyuramazken taksitle veya böbreğini satarak iphone telefon alanların ve daha nicelerinin haline bakarak geçerli sistemin ne halt olduğunu göremiyormusun ?
-
BeyinAdam bunu yazdı
hem otoriteye karşı olup hem googleyi övmek ilginç geldi
-
ReyiZ bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
hem otoriteye karşı olup hem googleyi övmek ilginç geldi
Bana daha enteresan gelen şey "özgürlük" diye atılan nârâlar ve yabancı sermayenin himayesi altına girme isteği. Üzücü bir tablo.
Google gider, yandex gelir. Yandex gider başka bir şey..