folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Google Sansüre Çözüm Üretebilirmiş

Google Sansüre Çözüm Üretebilirmiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

oh mis :) google dns sonrasında google proxy sonrasında google internet :D mis mis :) herşeyimiz google elinde.. 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Ülkelerin yönetim iradesine saygısızlık ve hiçe sayma.

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

google vs devlet. google istese bu devleti 5 kere alır satar, hayırdır :D kızdırmayın google'ı

edit: valla keşke dünyayı google yönetse.. adamlar başlı başına anarşist düşünceyle yaşıyor.

anarsızm ? sence gerkelı mı cıdden ?

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    seadog bunu yazdı

Ülkelerin yönetim iradesine saygısızlık ve hiçe sayma.

Bu ülkenin yönetim iradesine saygı duyuyormusun ? yada şöyle sorayım. Bu ülkenin yönetim iradesi saygı duyulacak bir yönetim iradesi midir ?

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

hali hazırda bir sürü vpn çözümü var zaten. hatırladığım kadarıyla google'ın bir yarışmasında ödül alan projelerden biri bu. google'ın sansüre çözümü falan değil yani.

. . .. . ... .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Bu ülkedeki internet kullanıcılarının iddia ediyorum %80'i interneti google'dan ibaret sanıyor.

Ben google'ın yerinde olsam Türkiye'yi engellerim. Tek çözüm de budur yani bence.

Bak ondan sonra o veliler internetten ödev bulamayınca nasıl tutuşuyorlar hep birlikte görürüz.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jay-Jay
    Jay-Jay's avatar
    Erkek

google (varsayılan motorumuzun ) un arkasındayız :D

Werner Heisenberg
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    ugurben bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

google vs devlet. google istese bu devleti 5 kere alır satar, hayırdır :D kızdırmayın google'ı

edit: valla keşke dünyayı google yönetse.. adamlar başlı başına anarşist düşünceyle yaşıyor.

anarsızm ? sence gerkelı mı cıdden ?

şimdi hocam ona gereksiz diyorsan şimdiki sistemi anarşizme karşı savunuyor durumuna düşüyorsun. 

peki,

evine ekmek bile alamazken lcd televizyon alanların, dışarısı yangın yeriyken evinde tv izleyerek mutlu olup kör sağır ve dilsizi oynayan zombileştirilmiş insanların, karınlarını bile doyuramazken taksitle veya böbreğini satarak iphone telefon alanların ve daha nicelerinin haline bakarak geçerli sistemin ne halt olduğunu göremiyormusun ?

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

hem otoriteye karşı olup hem googleyi övmek ilginç geldi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siplasplas
    siplasplas's avatar
    Erkek
    ReyiZ bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

hem otoriteye karşı olup hem googleyi övmek ilginç geldi

Bana daha enteresan gelen şey "özgürlük" diye atılan nârâlar ve yabancı sermayenin himayesi altına girme isteği. Üzücü bir tablo. 

Google gider, yandex gelir. Yandex gider başka bir şey..

Toplam Hit: 3584 Toplam Mesaj: 28