Google Sıralaması
-
Arkadaşlar bir sitemiz var diyelim bu sitenin bir anahtar kelimesi var. Bu kelime ile google da aratıldığında kaçıncı sırada olduğunu kesin olarak nasıl öğrenebiliriz. Bir kaç site denedim hepsinde farklı sonuçlar çıktı. Deneyip sonucundan emin olduğunuz sorgulama siteleri varmı?
-
anahtar kelimeni google a yazınca kaçıncı sırada senin siten olduğunu anlayamıyor musun ?
-
google yıldızlı sonuçlardan etkilenmemek için google oturumunu kapat.Yazarsın kelimeyi kaçıncı sırada olduğuna bakarsın.
-
ben yazınca 1. sırada görünüyor. ama eminim ki 1. sırada değil. Gerçek sırasını öğrenmek istiyorum.
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
ben yazınca 1. sırada görünüyor. ama eminim ki 1. sırada değil. Gerçek sırasını öğrenmek istiyorum.
kelimeyi söyle bide ben yazıyım :D -
Goreceli hocam simdi yaz oraya futbol senin site cikmayabilir bile . Ama firfirlicevriyelim senin meta keywordunse tek sen cikarsin
-
gopof.com vardı bildiğim onda 9. sırada diyor. başka birinde 16, bir diğerinde 6. sırada gösteriyor :)
kelime : kandıra
-
sanane bunu yazdı:
gopof.com vardı bildiğim onda 9. sırada diyor. başka birinde 16, bir diğerinde 6. sırada gösteriyor :)
www.kandira.bel.tr/ :D bu senin değilse 1.sırada değilsin :D -
cinema4d bunu yazdı:
sanane bunu yazdı:
www.kandira.bel.tr/ :D bu senin değilse 1.sırada değilsin :D
-----------------------------aynen tam onu yaziyodum :)
-
kandiragazetesi.com benimki :)
-
sanane bunu yazdı:
kandiragazetesi.com benimki :)
6.sıradasın :D