Google Sorunu
-
Arkadaşlar benim çok ciddi bir problemim var. Üniversite öğrencisiyim ve gecen dönem yaklaşık 3 ay önce bizim bölüme site yaptım ve resmi sitede yayınlandı. edu.tr uzantısıyla. site google da 3 aydır çıkmıyor. edindiğim bilgilere göre index dosyalarının icine bir zımbırtı koyuyormuşuz bu zımbırtı bizi google nin görmesi süresini kısaltıyormuş. bu koydugumuz zımbırtıyı nerden edinebilirm? Yardım edenler olursa çok çok sevinirim.
-
keyword mü diyosun pagerank mı? pr koyarsan google anlarsa banlanırsın bi daha hiç çıkmaz :)
-
arkadşaım index.html yada index.php de no follow no index mi yazıyor ona bi bak sonra robot.txt dosyası yaptın mı google a manuel olarak elle siteyi tanıttın mı google webmasterı kullanıp sitemap ekledin mi? bunlara bi bak
@attack pagerank nasıl eklenior hoca :S bi bahset:S
-
google botlarını siteye çekmek ve kısa üzere fazladan pagerank yaptırması için anasayfa ya da aktif bi sayfaya kod ekliyosun..ama dediğim gibi google anlarsa banlar..
http://blog.outer-court.com/archive/2006-02-04-n60.html
-
http://www.google.com/webmasters/ Bu adrese girdiğin zaman google yapman gerekenleri ayrıntılı bir şekilde anlatıyor. (Yani o zımbırtıları edinebileceğin yer. Öncelikle kayıt olmalısın(Google hesabın olmalı). Kısaca yapman gerekenler Siteni onaylatmak (verify) robots.txt ve sitene sitemap eklemek (www.xml-sitemaps.com)
User-agent: Scooter
User-agent: Alexa
User-agent: Googlebot
Disallow: /admin/Robots.txt yapmak için italik yazıları not defteri içine kaydet ve robots.txt olarak sitenin anadizinine at...
-
attack bunu yazdı:
-----------------------------google botlarını siteye çekmek ve kısa üzere fazladan pagerank yaptırması için anasayfa ya da aktif bi sayfaya kod ekliyosun..ama dediğim gibi google anlarsa banlar..
http://blog.outer-court.com/archive/2006-02-04-n60.html
-----------------------------
arkadşa page rank ne demektir bilyiormusun? ben neden bahsettiğini anlamadım page rank dediğin olay bir çok sitenin sana link wermnesidir tahribat.com asdsa.com asdasd.com ikşj.com sitesi sana siteilerinden link ewriri bu şekilde google da güven artar google derki ne kadar çok site bunu gösteriyorsa güvenilir güncel der... senin bahsettiğin işe bnm kafa almadı ayrıca link wermişsin anladıgım kadarıyla BMW nin sitesi google dan ban yemiş eide bunun pagerankla ne ilgisi war anlamadım:S -
ee napacam peki banlanmamak için kaç senede tarar bunlar bu siteyi?
-
yapman gerekenler.
Bu yaptığın site için başka sitelerden link almak
içeriğini güncel tutmak
ve özgün içeriğinin olması bu şekilde google seni indexler
eğer hiç indexlemiyorsa robot.txt dosyasına bak yada sunucu google botu ipsini banlamış olabilir.
-
engineer46 bunu yazdı:
----------------------------- ee napacam peki banlanmamak için kaç senede tarar bunlar bu siteyi? -----------------------------sen arkadaşların bahsettiğini uygula tmmdır..
efsun link alarak pagerank yapıyosan sitene kodlar eklereyekte sayfanı puanlatabiliyosun..bmw almanya sitesi de o yüzden ban yemiş..yani sonuçta google ın siteyi güncellemesi,üst sıralarda tutması,daha çok arama sonucu için trick gibi bi şe..
-
BMW sitesi sadece google bot çekmek için populer kelimelerin olduğu bi index hazırlamış kandırma amaçlı. Ziyaretçiler geldiğinde otomatik olarak başka bi sayfaya yönlendiriyomuş. Googlede siteyi banlamış :) Mp3 sitelerindeki yüzlerce şarkı adı yazan transparan sayfalar gibi :)Konu açan arkadaş cevaplar bu konunun içinde iyi oku :)
-
attack bunu yazdı:
----------------------------- keyword mü diyosun pagerank mı? pr koyarsan google anlarsa banlanırsın bi daha hiç çıkmaz :) -----------------------------
KArdş Bilmiosan Susda millette yanlış öğrenmesin Pryle ne alakası war keyword le ne alakası war Sen bunların anlamını biliomusun?:)banlar diosun:)