Google Ücretsiz Verdiği @Alanadiniz.Com Hizmetini 1 Temmuzda Durduruyor.
-
yalinyalniz bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
Hocam zoruma giden millet 6 birime alırken biz 26 birime alıyoruz 2 tane mail vardı zaten ,bedava kullanacak olsam zaten yıllık 115 tl ye 200 gb alan almazdım:)
amerikada yaşayan Türk müşterilerim var, adamlar TR'den alıyor 2$'a geliyor hesap başı onlara .d
Yurtdışı servisleri o fiyatta, mailbox.org veya zoho veya uzmanposta daha makul gibi ücretli pakette ama Google ve Microsoft ciddi rakipler :D
Ben bi al ver yapıyorum yandex e geçerim napayım artık
Hepsi tamamda chrome şifreler vb.. aktarmam lazım uada keepass vb..
KaptaN tarafından 29/Oca/22 00:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Bayadir ucretliydi gsuite hizmeti adi altinda :d hem de saglam ucret geciriyorlar. mail basi 3-4 dolar falan.
-
birşey sorayım şimdi domainlerin altında google ns leri var yönlendirmeden dolayı
şimdi yandex de tanımladım diyelim google ı silmeden gelen mail ne olur çift yere mi gider?
yani yandex serverdan çekince oraya googledan çekince ordanmı gelir öyle şimdiden ayarlayım dursun diyorum
-
Güzel bir sikiş olmuş. Teşekkürler Google sağolasın Alper :P
-
DJ_Alper bunu yazdı
birşey sorayım şimdi domainlerin altında google ns leri var yönlendirmeden dolayı
şimdi yandex de tanımladım diyelim google ı silmeden gelen mail ne olur çift yere mi gider?
yani yandex serverdan çekince oraya googledan çekince ordanmı gelir öyle şimdiden ayarlayım dursun diyorum
MX kayıtları hangisi ise mailler ona gelir.
-
DJ_Alper bunu yazdı
felaket tellalınız yine geldi :)
Yıl sonuna kadar Yandex.Connect servisiyle ilgili birtakım düzenlemeler yapmayı planlıyoruz. Yandex.Connect'in mevcut yönetim paneli devre dışı bırakılarak yerine Kurumlar için Yandex 360 kontrol paneli kullanıma sunulacak.
Connect'e bağlı servislere erişmek için mevcut doğrudan bağlantıları kullanmaya devam edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için Yardım bölümüne göz atınYANDEX YIL SONUNDA YENİ EKRANA GEÇİYOR YENİ EKRANDA KURUM EKLEME YAPINCA ÖDEME SAYFASINA YÖNLENDİRİYOR..!! 2-3 GÜNÜNÜZ VAR YANDEXDEN ALIN ALAN ADLARINIZI ESKİ PANELDEN
nasıl ya aq yandex de mi
-
Aklıma geldi telefon numaraları yedeğide vardı pehhh ilin yoksa taşı şimdi..
-
Yandex connect geçirdik kafamız rahat
-
Martech bunu yazdı
Yandex connect geçirdik kafamız rahat
şimdilik diyelim...
telefon numaraları ve şifreleri aktardım mailleri nasıl aktarcam bilen varmı ?
-
gmail e-mail hesaplarimiz ne olcak?
onlarda sorun yok demi?
e-mail hesaplarimizida ücretlendirirler falan?