Google Wave Davetiyesi İsteyen?
-
Elimde çok az bi google wave davetiyesi mevcut arkadaşlar bunu r10 davetiyesiyle takas etmek isteyenler yazsın.
fazlalık domaini olupta vermek isteyenlerede gönderebilirim onlar buraya yazsın :D
http://tahribat.com/Forum-Elinde-Fazlalik-Domaini-Olan-99512/
-
ben beleşe istiyorum r10 davetiyem yok :R
-
banada verirmsn r10 dalgası yok
-
wavein ne olduğunu anlamadım :D
-
beleş vermeye karar verirsen talibim :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Siz bana davetiyenin gelmesini istediğiniz mail adresinizi gönderin. Hemen çözersiniz. Hem de borcumu ödemiş olurum. :D Ayrıca ilerde işinize yarar.
-
arkadaslar elımde cok olsa ınanın dagıtırım ama sınırlı sayıda var onun ıcın bunlarıda bu sekılde degerlendırmek ıstıyorum uzgunum ama fazla oldugunda emın olun burda dagıtım yapacam
DJ hocam bu wave googleın yarattıgı bı sıstem gruplar var forum grupları oaralara uyelıgını eklettırıyosun ve tartısma yada sohbet edebılıyosun
mesela suan ben ubuntunun forumundayım bı sorunum oldugunda yazıyorum anında cevap gelıyor super bısı deneyın derım :D
hemde cok hızlı
-
diamonique bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Siz bana davetiyenin gelmesini istediğiniz mail adresinizi gönderin. Hemen çözersiniz. Hem de borcumu ödemiş olurum. :D Ayrıca ilerde işinize yarar.
-----------------------------ne borcu senin gibi bilgili elemanı tbt ye kazandırmak boynumun borcuydu zaten
bu ara tbt kefillik isteyenler icraatlarınızı bana gönderin :)
-
yuh bea 20 kisiye dagittim =) bunada para mi istenir. 1-2 ay sonra zaten herkes kendi uyeligini acacak
-
r10 yok Bilal emice ne edecek ama sen yolla bir tane davetiye ya bayram günü dua ederim bak ha
-
necroshine bunu yazdı:
yuh bea 20 kisiye dagittim =) bunada para mi istenir. 1-2 ay sonra zaten herkes kendi uyeligini acacak
-----------------------------hacım 20 kişiye dağıtmışsın . Bizi de görsen : /