Google Web Designer
-

Google 3 gün önce şöyle bir beta program çıkardı .Kısaca bahsetmek gerekirse programı bir flash ekranı gibi düşünün siz kodsuz bir şekilde animasyonunuzu içeriğinizi yapıyorsunuz bu da HTML ye CSS ve Javascripte döküyor.
Ben demin indirdim bir iki bişey karaladım gayet kolay programın kullanımı.Hiç tasarım bilgisi olmayan bir lise öğrencisi bile programı kullanıp hareketli bişeyler yapabilir.Hiç bir kod yada tasarım bilgin olmadan 3D bannerlar falan yapabiliyorsun.
Henüz çok gelişmiş bir program olmamasına rağmen üzerinde durur,geliştirirlerse web tasarım sektörüne darbe vurur gibime geliyor.
Google tasarımcıya destek olacağına köstek olmuş.Adobeyi ezecem diye sektörü çöp etmezse iyidir.
-
Sanırım daha çok adwords reklam bannerları için tasarladıkları bir program.
-
Sektörün içine eder ...
-
way arkadaş iki dakikada animasyonlu banner yaptım :|
-
keşke yapmasaydı google :( zamanında her yerde saçma salak flash reklamlar görüyoduk html5 de öyle bi program yok diye seviniyorduk geçmiş olsun :(
-
güzel
-
Ccaglayan bunu yazdı
keşke yapmasaydı google :( zamanında her yerde saçma salak flash reklamlar görüyoduk html5 de öyle bi program yok diye seviniyorduk geçmiş olsun :(
vardı Adobe üretmişti zaten.
İsmi de "Adobe Edge Animate CC" ve Adobe'un programı Google Web Designere göre daha kapsamlı ve daha kullanışlı. Tasarımcıysanız çok rahat profesyonel çalışmalar üretirsiniz.
-
Elini atmadığı bir yer kalsa a.q
-
ahanda ranza
-
Daniel-Koo bunu yazdıCcaglayan bunu yazdı
vardı Adobe üretmişti zaten.
İsmi de "Adobe Edge Animate CC" ve Adobe'un programı Google Web Designere göre daha kapsamlı ve daha kullanışlı. Tasarımcıysanız çok rahat profesyonel çalışmalar üretirsiniz.
Adobe baya 2-3 yıl once bu işi eline almıştı şuan Adobe Edge ve Adobe Muse bu konuda gayet becerikli :)
-
sonuç olarak eskiden 20 dolara site yapan hintliler artık 10 dolara yapar heralde.
Bide css bilmenin html bilmenin ne önemi kalacak ki böyle programlar geliştiriyorlarsa bunlar :|