Google Yavaşladı
-
Balyoz99 bunu yazdı
Kesinti olayı dün öğle saatlerinde başladı, akşam bitti. Bugün yaşanan erişim sorunuyla alakası yok.
Orospu çocukları tepkilerden korktuğu için sosyal medyayı yavaşlattırıyor.
aynen olay bu. bütün yurtdışı sitelere erişimim var ve dahi mobil bile rahatça girebilmesine rağmen ttnet facebooka twittera sokmuyor arkadaş....
-
Youtube bir düzeliyor bir yavaşlıyor 40 yılın başı video atayım dedim fıtık etti.
-
bu link
http://apps.evozi.com/apk-downloader/ > sitesine yapıştırın.
güzelmiş.
bilgilendirme, ayrıca güzel. :D
" . ..there's a group of monkeys working behind the.. " ^^
-
İnternetin a.. sına koydular diye konu açtım silindi.
Milletin a.. sına koyan internete koymaz mı..
Bing.com canavar gibi çalışıyor bu ibneler en çok kullanilan servieri susturdular lavuklar..
-
Standart dns ya da google dns kullanmayın. Diğerlerinde problem yok.
-
sosyal medyayı nasıl bir teknikle yavaşlatıyorlar. Bende onu merak ediyorum.
-
Dün Geceden Beri Böyle Kafayı Yedim Evde 360P Video Açıyorum Youtubeda 20 Dk Felan Takılıyorum Tv Felan İzliyorum Gidip Geliyorum %25 Doluyor Kafayı Yememek Elde Değil Ya
-
Yandex dns kullanın
-
Uydunet kullanıyorum sadece facebook sorunlu resimler yüklenmiyor, haber kaynağı yenilenmiyor. Bağımlı olduğumdan değil ama sosyal medyayı bu hale getiren her kim varsa hepsinin amk.
-
DadasAdam bunu yazdı
Uydunet kullanıyorum sadece facebook sorunlu resimler yüklenmiyor, haber kaynağı yenilenmiyor. Bağımlı olduğumdan değil ama sosyal medyayı bu hale getiren her kim varsa hepsinin amk.
ttnette de durum farklı değil. Anasını siktiler internetin amk. 2 gündür bir bildirime bakamadım faceboktan