Google'a Ne Oluyor
-
MiqRoP bunu yazdı:
-----------------------------
Yok şaplak yemem merak etme : )
Bu arada çok saolasun arkadaşlar hostun yedeğini almıştım adultlu hostu tekrar kopyalayıp adult siteleri silince internet explorerda düzeldi mozillada
-----------------------------hostun yedeiğinimi aldın :D:D:D
-
MMB bunu yazdı:
la zaten google olsa düzgün yazardı. yani Türkçe karakterlerine dikkat ederdi (:
bakın orada "yararlana bilmek" yazıyor. doğrusu; "yararlanabilmek" :)
-----------------------------onun gerçek google olmadığını yanlış türkçe kullanmasından mı anladın :D
-
manhyak bunu yazdı:
MiqRoP bunu yazdı:
Yok şaplak yemem merak etme : )
Bu arada çok saolasun arkadaşlar hostun yedeğini almıştım adultlu hostu tekrar kopyalayıp adult siteleri silince internet explorerda düzeldi mozillada
-----------------------------hostun yedeiğinimi aldın :D:D:D
-----------------------------Walla ne mantıkla aldım bilmiyom ama masaüstüne kopyalamışım sonra onla tekrar değiştirip düzelttim oldu : )
-
Kreyzi bunu yazdı:
Başlat / Çalıştır / Regedit / HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Internet Explorer / Main anahtarında bulunan adresi değiştirin.
yada,
HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Internet Explorer \ Control Panel
Dizinini takip ederek git. Yan Tarafta Bulunan Homepage’e sağ tıklayıp Değiştir i seç “1″ olan değeri “0″ olarak değiştir.yada;
- Başlat / çalıştır
- gpedit.msc
- kullanıcı yapılandırması
- Windows ayarları
- internet Explorer bakımı
- url ler
- önemli url ler
- burada 1. seçenek ana sayfanız olmasını istediğiniz url yi yazıyorsunuz arkadaşlar.
-----------------------------hiç kasma direk opera kur:)
-
adtechten reklam almış,sunucu parasını karşılayabilmek için sanırım...
-
google bişey oldugu yokda senin bilgisayara olan olmuş :D
-
bunu yiyen adam yapan kadar mal olsa gerek
-
Programını indir hocam.
Programda tarama 'SCAN' yaptır. Daha sonra çıkan sonuçları dikkatlice incele.Orada bilgisayarında o an aktif olan bütün programlar,reg kayıtları arkaplanda çalışan yazılımlar hepsi listelenecektir.Listeyi sırayla incele orada belirli web adresleri göreceksin kafana yatmayanları reklam linki taşıyanları işaretle..Onları işaretle ve FİX ' le ..Daha sonra yeniden başlat bilgisayarını sorun çözüldü.YALNIZ DİKKATLİ KARARSIZ KALDIĞIN ŞEYLERİ SAKIN İŞARETLEYİP FİXLETME GEREKLİ BİR PROGRAMI DEVREDIŞI BIRAKABİLİRSİN BUDA SORUN AÇAR.
Eğer sorun çözülmesse SCAN yaptır.Çıkan sonuçları buraya print screen ile fotoğrafını koy yardımcı olmaya çalışırız.
-
daha önce aynı durumla bir çok müşterimin bilgisayarında karşılaştım ve inceleme yaptığımda karşılaştığım durum şuydu.
bu herneyse artık ona yakalanan makinede google'ın TR sayfasına(www.google.com.tr) girdiğinde aynı şey geliyor. firefox, opera v.b ne kullanırsan kullan geliyor.
ama google'ın başka dilde bir(örn:www.google.fr) sayfasına bağlandığında düzgün geliyor
bir çözüm bulamamıştım şimdi çözüm önerilerinizi bende merakla bekliyorum =)
-
2 tane regedit kaydı ve sürekli çalışan saçma bi exeyle yapılmış basit bir trojan sil gitsin :)