Google'a Upload İçin VDS Tavsiyeleriniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

TTnet'in sikko 1 megabit upload hızıyla bir cacık olmayacağı için sunucu alıyorum. @Kaptan nickli mürid burayı tavsiye etti :

https://www.emkbilisim.com/fr-vds-server.html

Türkiye lokasyon alma torrent işlerinde sorun çıkarıyorlar dedi. Başka tavsiyeleri olan var mı ? Windows olabilirse tadından yenmez.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

windows'un SSD VPS'i bile adamı kanser eder yavaşlık konusunda

ben arada vultr kullanıyodum 125 GB'lık sata sürümü var aylık 5 dolar

maksat sadece diski doldurmaksa digitalocean'ın 5 dolarlığı bile iş görür

linuxden korkacak da bişey yok, masaüstü kurmak ve seedbox haline getirmek iki dakikalık iş

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

vultr den vps alip windows kuruluyodu sanirim

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    Homo

müridin ilacı seedbox sanırım

lazım olan varsa:

https://seedboxbay.com/seedbox-hosting.html

yurtlarda seedbox sitelerinin banlandığını sanmam :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

dedicated server al vps den biraz pahalı hetznerden alabilirsin güzel makinaları var 16gb i7 li 6tb hdd li makinayı 4-5 aydır kullanıyorum memnumum baya https://robot.your-server.de/order/market/country/OTHER burdan alabilirsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Buda bana ders oldu. Türk firmalardan uzak durmak gerek. İyiki Paypal ile almışım hemen açtım dispute isteği. 2 gündür girilmiyordu VDS'ye telefonlarınıda cep telefonuna yönlendirmişler kapalı. Açılan destek bildirimlerinede cevap yok. Kayalar bilişim'den uzak durmanızı tavsiye ederim.

http://kayalarbilisim.com/

Gerçi 1 TB alanı doldurmuş zafer turu atıyordum ama olsun. :)

-------------------------

Bide mağdur edebiyatı yapmış :

http://www.r10.net/turk-hosting-firmalari/1488317-kayalar-bilisim-hakkinda.html

Yok hostun parasını verecem deyip vermeyen müşterileri olmuş. Abi sen host firmasısın mahalle bakkalı değil. Veresiye host mu olur ?

mkyb tarafından 21/Ağu/15 00:29 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    Homo

ben ne dedim hacı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Maile cevap olarak :

"İnternet kafeden giriyorum yakalayamazki yakalayamazki ehe ehe" diye mail attım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Şimdi burda konuya zçmayım ama;

Özellikle rapidgator, uploaded.to ve netload sitelerinden, alldebrid üyeliğiyle sınırsız download yapabiliyorum.

Bu sitelerden mail.ru üyeliğimin olduğu buluta dosya aktarmanın yolu var mı?

Yoksa dosyayı bilgisayarıma indiriyorum, düzenliyorum ve 1 Mbit hızla mail.ru'ya upload ediyorum.

Amelelik mk..

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

VDS alacaksın hocam. Jdownloader kurarsın üyelik bilgilerini girersin linkleri dizersin bi sigara içene kadar tüm liste biter. :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    Homo
    kazasker1 bunu yazdı

Şimdi burda konuya zçmayım ama;

Özellikle rapidgator, uploaded.to ve netload sitelerinden, alldebrid üyeliğiyle sınırsız download yapabiliyorum.

Bu sitelerden mail.ru üyeliğimin olduğu buluta dosya aktarmanın yolu var mı?

Yoksa dosyayı bilgisayarıma indiriyorum, düzenliyorum ve 1 Mbit hızla mail.ru'ya upload ediyorum.

Amelelik mk..

şimdi bu kısımda, yanlış yönlendirmeler olmasın diye kontrolü devralıyorum

alldebrid denen site, senin yüksek hızlar ile dosya çektiğini görünce (alacağın sunucudan)

% kaç diyelim %200 olsun hadi iyimser tahminle, ip'ni banlayacak, hesabını o sunucuda kullanamayacaksın

zaten adamlar popüler çoğu VPS firmasının ip bloklarını engellemiş durumdalar

Toplam Hit: 2125 Toplam Mesaj: 15
google upload emk bilişim