folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Google’Dan Newroz Logosu

Google’Dan Newroz Logosu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

yakintakip bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ciddi ciddi bilmiyorum
    mezopotamya ırkı. dili hint avrupa dil grubu kürdüm ..

bizi aşağılayanlara cevabımdır. daha düne kadar kürd yoktur diyenlere...

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    imran268 bunu yazdı:
    BAAL bunu yazdı:

imran268 bunu yazdı:
    diyarbakırdaki öz ve öze kırmızı beyaz türk bayrağının yanıngda gözüken yeşil renkten yeterince rahatsızo luyorda googlın zxannımca kürdlere jest olsun diye yaptığı ve yeşil kırmızı ile sarı renklerinin koyduğu logosundah hiç rahatsızlık duymuyor. derin çeklişki ....

Hayır bir insan aptal olurda bu kadar mı onu belli eder.googlenin işi gücü yok dur lan su  "yesil sey"in renkleri ile kürtlere bir jest yapalım diyecek adama b.s.g derler baska yerde söyleyinde millet yuz kaslarını kullanmadan gulsun.Bekliyoruz hala o msnlerde yara yırta savunulan yesil seyin savunulmasını,burda da yapılmasını hala tık yok unutmadık biz bunları öyle yasil seye ne dendiginde faşit su bu demek bi tarfalarını yırtmak kolay.sanal ortamda bile kendinizi kamufulaj olarak barıscı bir hava yaratıyorsunuz işte sizin bu kadar yureginiz var internet  burası internet evinde kıcının üstünde oturuyon bari burda oyun oynamayın savunun o yesil seyi.burdada delikanlı gibi yok öyle aglanıp sızlanmak.Biz heryerde söyleriz IRKCIYIZ.

siz ırkcıysanız bizde ırkcıyız. şu içinize sinmior değişlmi. bak u lafı iyi bellei. diyarbakırdaki o yeşişl renkten rahatsızlık duyanlar. şimdi bu goohle logosuyla çatlıorsunuzdur. bende  rahatlıorum. afferin san gogıl. kim ne derse desin.  sadece yeşilden rahatsız olannlar. googleyi açmıorlar sanırımö. istediğin kadar bağır efendi. ben mesajı iiy anladım. unutmakiş artık bende ırkçıyım ...

Sizin yeşille googledekinin arasında büyük fark var..Diyarbakır'daki bölücü amaçlı yeşilden dem vurup googledekinide ona benzetip haz alıyosan bu bizim değil senin problemin...O zaman bölücü olan sensin..Kan döküp sonrada Türklerdeki ırkçılığın artmasına şaşırıyosanız zekanızdada büyük problem var demektir..Ha bana soracak olacaksan ırkçı mısın? değilim...Çünkü gelişmiş ülkelerin bölmeyi başaramadığı ülkeyi bir avuç sünepe hiç bölemez...

Her Hakkım Saklıdır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    imran268 bunu yazdı:
    BAAL bunu yazdı:

imran268 bunu yazdı:
    diyarbakırdaki öz ve öze kırmızı beyaz türk bayrağının yanıngda gözüken yeşil renkten yeterince rahatsızo luyorda googlın zxannımca kürdlere jest olsun diye yaptığı ve yeşil kırmızı ile sarı renklerinin koyduğu logosundah hiç rahatsızlık duymuyor. derin çeklişki ....

Hayır bir insan aptal olurda bu kadar mı onu belli eder.googlenin işi gücü yok dur lan su "yesil sey"in renkleri ile kürtlere bir jest yapalım diyecek adama b.s.g derler baska yerde söyleyinde millet yuz kaslarını kullanmadan gulsun.Bekliyoruz hala o msnlerde yara yırta savunulan yesil seyin savunulmasını,burda da yapılmasını hala tık yok unutmadık biz bunları öyle yasil seye ne dendiginde faşit su bu demek bi tarfalarını yırtmak kolay.sanal ortamda bile kendinizi kamufulaj olarak barıscı bir hava yaratıyorsunuz işte sizin bu kadar yureginiz var internet burası internet evinde kıcının üstünde oturuyon bari burda oyun oynamayın savunun o yesil seyi.burdada delikanlı gibi yok öyle aglanıp sızlanmak.Biz heryerde söyleriz IRKCIYIZ.

siz ırkcıysanız bizde ırkcıyız. şu içinize sinmior değişlmi. bak u lafı iyi bellei. diyarbakırdaki o yeşişl renkten rahatsızlık duyanlar. şimdi bu goohle logosuyla çatlıorsunuzdur. bende rahatlıorum. afferin san gogıl. kim ne derse desin. sadece yeşilden rahatsız olannlar. googleyi açmıorlar sanırımö. istediğin kadar bağır efendi. ben mesajı iiy anladım. unutmakiş artık bende ırkçıyım ...

dar beyin sen googlenin bu logoyu sizin için mi yaptıgını dusunuyorsun.İşte bu kadar salaksınız sizden bi cacık olmaz ne olursansan ol kavimi necaset bu saatten sonra bu mercimek kadar beyninle ne yapıcagınız sanıyorsunuz olmayan kulturunuze yamamya calıstıgnız nevruz gibi googlenin yapıtıgı su logoyu bile kendileri için yapıldıgını dusunen birine sadece b.s.g denir hadi yuru kocum daha fazla guldurme bizi merak etme arada bi gulmek için tartısırız yine guzel oluyo baya egleniyoz hadi simdi s.g

salo sanki daha önceden alelen pkk yı savunmuyormuydun sanki biz bunu bilmiyorduk uyanın millet barıscıllara yol acın savunsunlar yesil seyi.senin gibi daha burda bile savundugu degerleri acıkca ifade edmeyen o yara yırta anırak pkk bayragını bizim kultrumuz o diyip burda o sölerinin arkasından durmayan biri kapıyq baglanan bekci iti bile olamaz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    bu işn ülkeyi bölme ile alkası yok. hazimle alkası var. türkiyede kürdleri yoık etme politikası durmadan gidior. ynalış. kürd olarak doğmak suçmu. bu ülkeyi bölen çapulcular deil. siizn ta kendinizdir. unutmayınki bu ülkeyi türklerle kürdler kurdu.....

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    İmran hacı ben 6 aydır pek fazla tahribata giremiyorum bundan 6 ay öncede sen böyle abuk subuk yazılar yazıyodun simdide yazıyosun yani sende  ve senin gibilerin beyin yapısıs idoloji hiç değişmez sizdeki romantik millliyetçilik olmus.

Sen ırkçı olsan ne olur olmasana ne olur.Irkçıyıp diyosan git kuzey ıraga oranın suyunu iç ekmegini ye türk topraklarında yasayıp ben ırkçıyım dersen dedigin sadecec lafta kalır. Kendinizi kandırmayın olmicak duayada amin demeyin :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

imran268 bunu yazdı:
    bu işn ülkeyi bölme ile alkası yok. hazimle alkası var. türkiyede kürdleri yoık etme politikası durmadan gidior. ynalış. kürd olarak doğmak suçmu. bu ülkeyi bölen çapulcular deil. siizn ta kendinizdir. unutmayınki bu ülkeyi türklerle kürdler kurdu.....

Kaşınanı kaşırlar. Madem baraber kurduk şimdi niye sizi yok etmeye çalışalım sor bakalım bu soruyo kendıne 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

kuzey ıraka gitmem gerek yok. ben burdayım. benim yerim burası. asırlartdır newruzu burda kutyluyoruz devam da edeceğiz. daha düne kadar yasak olan newruz neden pat diye orataya çıktı.....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    yakintakip bunu yazdı:

imran268 bunu yazdı:

Kaşınanı kaşırlar. Madem baraber kurduk şimdi niye sizi yok etmeye çalışalım sor bakalım bu soruyo kendıne 

senin gözlrind eproblem var. yazılarımı dikatli oku. yıkmaya çalışan biz değil sizniz. hazmetme problemi.....

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    imran268 bunu yazdı:
    yakintakip bunu yazdı:

imran268 bunu yazdı:

senin gözlrind eproblem var. yazılarımı dikatli oku. yıkmaya çalışan biz değil sizniz. hazmetme problemi.....

Tamam hacı sen haklısın bız hazmedemiyoruz kürtleri devam et sen

Ne denir ki başka dağa çıkacaksın ülkemi bölmeyi aklının ucundan geçireceksın sonrada bizi yok etmeye çalışıorsunuz diyeceksın. helal olsun valla bende gelmş cevap veriyorum 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek

imran268 bunu yazdı:

yawwwaşşşşş!!!

türklerle kürtler kurdu ??? gerisi neydi şam dan gelen kayısılar mı kendi ırkına saygım var her ırka saygım var

amma sırf kendi kökeni üstün göstermek için bu kadar sallamaya da luzum yok kaanatindeyim kürt olarak doğmak tabiki suç değil her kürt potansiyel terörist demek zaten başlı başına saçma hepimiz biriz

ne mutlu türküm diyeceksin sonra kürt üm diyeceksin bu anlamdan bu çıkar bu sıra böyledir bende lazım çerkezim ama önce Türk üm anlatabildim mi düşünceleri mi kardeşim ?

anlamayana Davul Zurna Saz ...
Toplam Hit: 7748 Toplam Mesaj: 50