Google"Dan Rekor Kazanç!
-
adamlara helal olsun kimse başa çıkamıyor ve gün geçtikçe kendini geliştirip daha çok kazanıyor önümüzdeki on yılda dünyanın en zengini olduklarını açıklar ise şirket hiç şaşırmayacağım Google, 2008'in ilk çeyreğinde tam 5.19 milyar dolar kazanç elde ettğini açıkladı. Açıklanan raporda 2008 yılının başından, 31 Mart 2008'e kadar olan sürede kazanılan 5.19 milyar dolar gelirin, 1.31 milyar dolarının kâr olduğu belirtiliyor.
Bu gelir tablosu geçen yılın aynı dönemleriyle kıyaslandığında, Google'ın gelirlerinde 42 % oranında bir artış olduğu görülüyor. yani kısacası helal olsun demek istiyorum
kaynak=chip
-
-ben paraya para demem para benım olmayınca.
-zengın malı züürtün çensını yorarmıs.
-
İnş. tahribatında böyle oldugu günleri görürüz:D
Adamlarda b.k gibi para var hala benim 100$ adsensemi vermiyolar:D
-
tbtmad bunu yazdı:
-----------------------------İnş. tahribatında böyle oldugu günleri görürüz:D
----------------------------- -
tbtmad bunu yazdı:
-----------------------------İnş. tahribatında böyle oldugu günleri görürüz:D
----------------------------o sayede o kadar paraları var :D
-
tahribatın pek böle büyümesi ni beklemeyin tahribat tam türkiye gibi bişi gelişmiyor isterdim ki tahribat içi sınırsız dosya paylaşımı yapalim ancak yok olmuor işte : (
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
tahribatın pek böle büyümesi ni beklemeyin tahribat tam türkiye gibi bişi gelişmiyor isterdim ki tahribat içi sınırsız dosya paylaşımı yapalim ancak yok olmuor işte : (
-----------------------------yoq illakı gelişiyor ama tbt bencede biraz reklam cart curttan parakaldırsa onunlada siteye yeni şeyler eklense ne bileyim yeni siteler falan açılsa organıze olsa çok manyak olurdu ..............
-
beyler abartmayın tahribat ne de olsa bir forum bir forumdan bekleneni fazlasıyla veriyor
ha üye sayısı artabilir ama bu da kaliteyi etkiler
-
kaynak=chip olmaz
kaynak:chip olur.
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------kaynak=chip olmaz
-----------------------------kaynak:chip deil
qaynak:chip olur :S
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------kaynak=chip olmaz
-----------------------------türkçenin gerçek kurallarını kimse bilmiyor
örnek olarka
A edebiyat öğretmenine göre  türkçe deildir şapkalar türkçe de kullanılamaz saatlerde ise 13:00 deil 13.00 gibi gösterilmelidir
B ise tam tersidir
C e göre ayırmak için kullanılan ' türkçede kullanılamaz ancak edebiyatçıkarın %80 i kullanır aslı boşluktur ayrı yazmak.