Googlede Aramak(Görmek) İstemeyeceginiz Seyler +21
-
Muritiler böyle birsey buldum meraklisini duyurulur ^^ (Alintidir)
kardesinizin yaninda falan kesinlikle bakmanizi önermiyorum kucuklerin ciddi sorunlari olusabilir
ELEFANTIASE bir hastalık, vücudun fil gibi oluyor.
FACES OF DEATH anlayabileceğiniz gibi Ölümün yüzleri.
GOATSE (Sanırım) Kıçı hayvan gibi aralama.
BLUE WAFFLE kadınlardaki erojen bölgenin çürümüşçesine mavi / yeşil olan iğrenç bir hastalık.
BROWN RECLUSE SPIDER BITE Sanırım örümcek ısırığından kaynaklanan iğrenç bir deride oluşan delik. Sanki derin erimiş gibi.
BEE COCK (Sanırım) Bir işkence türü. İşkencede erkeklerin cinsel organını 2-3 arıyla birlikte kapalı bir alana kapatıyorlar.
FELCHING ( AŞIRI İĞRENÇLİK İÇERİR.) 2 Erkek arasında geçen cinsel ilişkide erkeğin diğer erkeğinin anüsüne (kalça kısmındakine yani) spermlerini boşaltıp ondan sonra o spermleri ordan emmesi.
TUBGIRL (Sitesine girmenizi kesinlikle önermem.) Sanırım ishal olmuş bir kadının şeysi.
2 GIRLS 1 CUP Birçoğunuz biliyordur aslında ama neyse. 2 Kızın arasında geçen dışkılı / iğrençlikli P*rno bile sayılamayacak derecede kötü bir cinsel video.
PUTRID SEX OBJECT (Sanırım) Ölü hayvan etleriyle (özellikle domuz eti) ile cinsel ilişkisi.
CALCANHAR DE MARACUJA
Sanırım vücudunda kovanlarca hatta organların gözükmeyecek derece böcek olması. ( Kesin değildir bakmaya fazla fazla iğrendim.)
ROADKİLL
Yolda araba tarafından ezilmiş hayvanlar.
FİSTİNG
Özellikle kadın kadına ilişkilerde kolu dirseğe kadar oraya buraya sokma cabası.
GYPSY 100Tam araştıramasam da fotolarda yüzü paramparça olmuş köpek fotoğrafları çıktı.WTF TİT
Söylemeyeceğim. :ı -
zamanında uyuşturucu karterlerinin yakaladıkları polislerin kafalarını baltayla kesilme videosu atmıştı biri . konuyu okursa siteyi pm leyebilirmi .tam emin değilim ama meksika uyuşturucu karterlerinin sitesiydi sanırım.
gece gece midem kalktı ne la bunlar pehhhhhhh
-
olm.
-
okurken midem bulandı lan, devam edemedim
-
))
-
anubisx bunu yazdı
olm.
:D aynen amk
+ açacagin konuyu..
-
yıllar önce tbt de bi arkadaş abd polisleirnin baskınları ve sonrasındaki video arşivini paylaşmıştı o aklıma geldi.
-
Google Image'de herhangi bir şey ararken de bu tür şeyler çıkabiliyor. Bu sebeple, 7-8 satırın altına gitmiyorum. Geçen uzay gemisi resmi ararken içi boşaltılmış ceset resmi çıktı. Millet Arif'in Manchester'a attığı golü ararken Songül Karlı çıkar, bize Bülent Ersoy'un saplı resimleri denk geliyor.
-
internet tarihimde googledan önce bildiğim ilk site www.rotten.com :)
-
Hahah hiç kasma dostum "Kendimi şanslı hissediyorum" diyorsan söyle sana tek bir link pm atayım bak bakalım görmek istemeyeceğim şeyler nasıl oluyormuş :D
krypt tarafından 18/May/15 23:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Adli Tıp dersi gördüğümden olsa gerek bu tarz şeyler midemi bulandırmıyor. Hafif bi irkilme oldu bi resimde o kadar :D