Google'ın Burun Beta Olayı Nasıl Olacak?
-
mettoman bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
ııııııhhhh, gülemedim. diğer konuyu görmedin ya da keklicek adam arıyon ya da buna inandın. her olasılıkta durumun kötü hocam
valla bi bakıyım dedim 10 dakikadır deniyorum ekranın o toz kokusundan başka bişey gelmiyo konu falanda görmedim
ekrandan ot kokusu geliyomuş beyler. adamın monitör çimenlerden yapılmış. Yada o sırada yeşil sahalardaki unutulmaz maçları izliyordu ki google burun o kokuyu verdi... Aklımda deli sorular :|
-
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Google BurunBETA ile ilgili sorun yaşıyorsanız, lütfen şunları göz önünde bulundurun:
- "418: Koku aktarım protokolü hatası" sistemde tıkanıklık olduğunu gösterir; lütfen daha sonra yeniden deneyin.
- Teknolojik sınırlamalar nedeniyle bazı kokular tüm cihazlarla uyumlu değildir.
- Ekranınızı yalamayın veya ısırmayın.
- Google Chrome gibi modern bir tarayıcıya geçmeyi deneyin.
- Nisan Bir!
vay amk valla inanmadım ama şu ses kafamı karıştırdı i-doser tarzı bişey sandım
-
DrKeworks bunu yazdımettoman bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
ııııııhhhh, gülemedim. diğer konuyu görmedin ya da keklicek adam arıyon ya da buna inandın. her olasılıkta durumun kötü hocam
valla bi bakıyım dedim 10 dakikadır deniyorum ekranın o toz kokusundan başka bişey gelmiyo konu falanda görmedim
ekrandan ot kokusu geliyomuş beyler. adamın monitör çimenlerden yapılmış. Yada o sırada yeşil sahalardaki unutulmaz maçları izliyordu ki google burun o kokuyu verdi... Aklımda deli sorular :|
toz hocam harf eksik yazmşım
-
ben denedim usb 3.0 portlarından hafif bi koku geldi ama 2.0'dan bişey gelmedi tam anlamadım ben de nasıl oldu
-
splintercell bunu yazdı
ben denedim usb 3.0 portlarından hafif bi koku geldi ama 2.0'dan bişey gelmedi tam anlamadım ben de nasıl oldu
durumu çaktım hocam :D
-
silin modlar
-
mettoman bunu yazdı
silin modlar
duymadınız mı adamı? silin sana lan
-
google cromenin keklentisi var onu indirip deneyin buradan.
vukuat tarafından 01/Nis/13 22:17 tarihinde düzenlenmiştir -
mettoman bunu yazdı
silin modlar
bence kalsın bilmeyen duymayan arkadaşlar da denesin :)
-
splintercell bunu yazdımettoman bunu yazdı
silin modlar
bence kalsın bilmeyen duymayan arkadaşlar da denesin :)
duymayan kalmamış ki :D 1000 tane konu açmışlar bi ben görmedim :D