Google"In Yeni Web Tarayıcısı Chrome
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------İsteğe Bağlı: Kullanıcı istatistiklerini ve çökme raporlarını Google'a otomatik olarak göndererek Google Chrome'u iyileştirmemize yardımcı olun. Daha fazla bilgi
işaretlemeyin :D
-----------------------------o senden fazlasını alıyordur
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ayrıca ctrl+a ya basin :D sosyal ev gibi oluyor töbe yarabbim.
Bu adamlar zeki niye mi? şimdi google toolbar herkez indirmez.Fakat bunu kullanacaklar var.Girdiğiniz siteleri, kaç kere girdiğinizi falan ölçüyorlar.Ona göre bi pagerank sitesi çıkartıyorlardır.Yani ben olsam öyle yaparım :)
ayrıca bi kurbacık gibi birşey var ona tıklayıp ayarlarınızı yapın misal indirme klasörü, anasayfa vs..
-----------------------------
-
görev yöneticide var bunun ahahahaaahhahah (:
ayrıca sistemi aç yoruyor. açılışta 9k kullanıyor bende
-
ieden iyi
ama operadan deil
-
süper bişi ordan yazıyorum mesela :D
-
zumsuk bunu yazdı:
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------İsteğe Bağlı: Kullanıcı istatistiklerini ve çökme raporlarını Google'a otomatik olarak göndererek Google Chrome'u iyileştirmemize yardımcı olun. Daha fazla bilgi
işaretlemeyin :D
-----------------------------o senden fazlasını alıyordur
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ayrıca ctrl+a ya basin :D sosyal ev gibi oluyor töbe yarabbim.
Bu adamlar zeki niye mi? şimdi google toolbar herkez indirmez.Fakat bunu kullanacaklar var.Girdiğiniz siteleri, kaç kere girdiğinizi falan ölçüyorlar.Ona göre bi pagerank sitesi çıkartıyorlardır.Yani ben olsam öyle yaparım :)
ayrıca bi kurbacık gibi birşey var ona tıklayıp ayarlarınızı yapın misal indirme klasörü, anasayfa vs..
-----------------------------google'ın üç kağıt yapacağını sanmıyorum.sonuçta chrome açık kaynak kodlu ve herşey gözönünde olacak ;)
-
peki html downloader kodlarını çalıstırıyomu ? . eğer çalıstırıyosa kucağa alırlar adamı :|
-
smok3 bunu yazdı:
-----------------------------google'ın üç kağıt yapacağını sanmıyorum.sonuçta chrome açık kaynak kodlu ve herşey gözönünde olacak ;)
abi üç kağıt meselesi dğeil ki :) bize daha iyi hizmet için .
Ayrıca nasıl yani açık kaynak kodu olduğu gibi kodları görmek demk dğeil ki.Sitede kaynak kodlarını yayınlarlar.Senin kurduğun programın içindeki kodu bi onlar bilir bi allah..
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------yenisinle yazıyorum bence süper olmuş.
Helal google a fakat mause topuna basınca sayfa aşşağı, yukarı için dalga çıkmıyor o kötü.
Google a destek full inanılmaz şeyler yaptı
edit bence pazarda 2 seneye güzel yerler edinir :)
-----------------------------evet ya tek sorun o mouse topu olayı bnce =) bide şu gizli mod mudur nedir oda güzelmiş =)))))
kendimi firefox u aldatıyo gibi hissediyorum =)
-
abi bana kalırsa güzel şimdi ben googledan birşey arayacağım ne yapmam lazım ?
adres satırına olduğu gibi yazıcan :D yazıyorum mesela firefox u aldatmak enter
http://www.google.com.tr/search?rlz=1C1CHMG_trTR291&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=firefoxu+aldatmak
Lannn :S:S c/p yapınca linkleri veriyor yaşasın.Firefox vermiyordu D:D:D::D zuhahaha
abi bunu hangi programla yapıyorlar?Bu google ın programları çok farklı geliyor.Sanki böyle ajax gibi hepsi :)
-
Görev Yöneticisi ve Gizli mod güzel. Sayfaları hızlı açması da göze çarpıyor.
Appletleri açmaması, ve sayfa büyütüldüğünde sadece yazıları büyütmesi - resimlerin aynı boyutta kalması ise 2 dakikalık kullanımda gördüğüm eksileri.