Google'nin Bu Yaptığı Manidar Mı?
-
Merhaba arkadaşlar,
An itibariyle google'a girdim ve arkaplan değiştirme diye bir uygulamaya geçildiğini gördüm. Varsayılan arkaplan olarak da çöl seçilmiş. Diğer ülkelerin google adreslerine girdiğimde herhangi bir varsayılan yok ama Türkçe google'da böyle bir arkaplan olması bana Osmanlı'dan beri gelen çöl adamı aşağılamasını akla getirdi. Hani derler ya siz hala deveye mi biniyorsunuz gibisinden(yahşi batı filminde de vurgulanmıştı).
Son hukuki olayları biliyorsunuz . Bu yüzden google'un bunu yapmasında bir art niyet var gibi hissediyorum.
Sizce?
-
Sadece çöl çıkmıyorki ? Herkeste farklı çıkıyor 20 tane bg var
-
yoo bende acayip yaratıklar çıktı
-
Ne kadar paranoyak bi milletiz .
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
Merhaba arkadaşlar,
An itibariyle google'a girdim ve arkaplan değiştirme diye bir uygulamaya geçildiğini gördüm. Varsayılan arkaplan olarak da çöl seçilmiş. Diğer ülkelerin google adreslerine girdiğimde herhangi bir varsayılan yok ama Türkçe google'da böyle bir arkaplan olması bana Osmanlı'dan beri gelen çöl adamı aşağılamasını akla getirdi. Hani derler ya siz hala deveye mi biniyorsunuz gibisinden(yahşi batı filminde de vurgulanmıştı).
Son hukuki olayları biliyorsunuz . Bu yüzden google'un bunu yapmasında bir art niyet var gibi hissediyorum.
Sizce?
-----------------------------ben bi kin sezmiyorum aga öle olsa arka plan resmini değiştir butonu koymazlardı :d ( sol altta )
-
bence konulara bakmaya inanmak lazım http://www.tahribat.com/Forum-Google-Arka-Plan-112395/
fotoğraf her seferinde değişiyor düşündüğün zaman arkada tahtadan yapılmış binaları görüncede bunlar size girsin demek istiyorlar diye düşünebilirsin yani bence saçmalamışın
-
olsa nolur olmasa nolur.com
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------
bence konulara bakmaya inanmak lazım http://www.tahribat.com/Forum-Google-Arka-Plan-112395/
fotoğraf her seferinde değişiyor düşündüğün zaman arkada tahtadan yapılmış binaları görüncede bunlar size girsin demek istiyorlar diye düşünebilirsin yani bence saçmalamışın
-----------------------------işte bu yorum süper :)))
-
google yine insaflı davranmış.Ben olsan eşşek yada devekuşu filan koyardım :)
Hakediyoruz çünkü.
Ayrıca her kullanıcıda farklı bir resim çıkıyor. bende çöl filan çıktıgı yok
-
hiç sanmam. zaten 1 saat önce de çöl değil başka bi resim vardı. sanırsam saatte bi değişiyo
-
Aktif konularin 3 tanesi google..
sıkıldım bu google konularından cidden..
ya google ya youtube..