folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Google'nin Bu Yaptığı Manidar Mı?

Google'nin Bu Yaptığı Manidar Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

An itibariyle google'a girdim ve arkaplan değiştirme diye bir uygulamaya geçildiğini gördüm. Varsayılan arkaplan olarak da çöl seçilmiş. Diğer ülkelerin google adreslerine girdiğimde herhangi bir varsayılan yok ama Türkçe google'da böyle bir arkaplan olması bana Osmanlı'dan beri gelen çöl adamı aşağılamasını akla getirdi. Hani derler ya siz hala  deveye mi biniyorsunuz gibisinden(yahşi batı filminde de vurgulanmıştı).

Son hukuki olayları biliyorsunuz . Bu yüzden google'un bunu yapmasında bir art niyet var gibi hissediyorum.

Sizce?

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek

Sadece çöl çıkmıyorki ? Herkeste farklı çıkıyor 20 tane bg var

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yoo bende acayip yaratıklar çıktı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Ne kadar paranoyak bi milletiz .

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Fatih bunu yazdı:
    -----------------------------

Merhaba arkadaşlar,

An itibariyle google'a girdim ve arkaplan değiştirme diye bir uygulamaya geçildiğini gördüm. Varsayılan arkaplan olarak da çöl seçilmiş. Diğer ülkelerin google adreslerine girdiğimde herhangi bir varsayılan yok ama Türkçe google'da böyle bir arkaplan olması bana Osmanlı'dan beri gelen çöl adamı aşağılamasını akla getirdi. Hani derler ya siz hala  deveye mi biniyorsunuz gibisinden(yahşi batı filminde de vurgulanmıştı).

Son hukuki olayları biliyorsunuz . Bu yüzden google'un bunu yapmasında bir art niyet var gibi hissediyorum.

Sizce?

ben bi kin sezmiyorum aga öle olsa arka plan resmini değiştir butonu koymazlardı :d ( sol altta )

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

bence konulara bakmaya inanmak lazım http://www.tahribat.com/Forum-Google-Arka-Plan-112395/

fotoğraf her seferinde değişiyor düşündüğün zaman arkada tahtadan yapılmış binaları görüncede bunlar size girsin demek istiyorlar diye düşünebilirsin yani bence saçmalamışın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

olsa nolur olmasa nolur.com

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

gokcan bunu yazdı:

bence konulara bakmaya inanmak lazım http://www.tahribat.com/Forum-Google-Arka-Plan-112395/

fotoğraf her seferinde değişiyor düşündüğün zaman arkada tahtadan yapılmış binaları görüncede bunlar size girsin demek istiyorlar diye düşünebilirsin yani bence saçmalamışın

işte bu yorum süper :)))

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

google yine insaflı davranmış.Ben olsan eşşek yada devekuşu filan koyardım :)

Hakediyoruz çünkü.

Ayrıca her kullanıcıda farklı bir resim çıkıyor. bende çöl filan çıktıgı yok

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hiç sanmam. zaten 1 saat önce de çöl değil başka bi resim vardı. sanırsam saatte bi değişiyo

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Aktif konularin 3 tanesi google..

sıkıldım bu google konularından cidden..

ya google ya youtube..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 3705 Toplam Mesaj: 32