folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gördüğüm En İyi Kostak Zeybeği Mutlaka İzleyin.

Gördüğüm En İyi Kostak Zeybeği Mutlaka İzleyin.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlos
    catlos's avatar
    Erkek

belki 10 defa izlemişimdir gerçekten çok güzel bacımıza helal olsun 

severim serçeleri, narin olur pençeleri...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

çok güzel özellikle 01:13 e yaptığı harekete bittim. amk yarın ne yiycez diye düşünüp çalışmaktan vakit bulamıyoruzki şunları öğrenelim kafamıza göre zevkimize göre yaşayalım.

not:orda arkaplanda konuşup duran kızında kafasına sıçmak istiyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

videonun yorumlarını okudumda.. yine boş durmuyor ipneler.. sataşmaya yer arıyorlar.. s..... belalarını..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Kostak Zeybeği İzmire Aittir,Serttir Oynaması Gözüktüğü Kadar Kolay Değildir Ancak Videodaki Kadar Sert Oynanmaz

Bende 5 Sene Boyunca Halk Oyunları Oynadım Arkadaşlar,Halkoyuncularının Toplumda En Kızdıkları Şeyden Biride Halkoyunlarının Telafuzudur Halkoyunları Folklör Değildir,Folklör Halk Bilimi Demektir Halkoyunları İle Alakası Yoktur,

Kostak Ali

İzmirin Menemen İlçesindeki Harmandalı Köyünde Yaşar Menemen İlçesi Her Toprağı Zaten Halkoyunları Geçmişi İle Kokar,

Kostak Ali Yani Oyunun Kaynak Kişisi Derleyicisi Hala Yaşamaktadır;

http://www.youtube.com/results?search_query=kostak+ali+zeybe%C4%9Fi+ege+%C3%BCniversitesi&search_type=

Kostak Ali Bu Amcamdır.Her Halkoyuncunun Arşivinde bulunması Gerekmektedir.

Antalyada Olan Halkoyunlarına Meraklı Veya Bilen Arkadaşlarla Buluşup Gösterebilirim Çoğunu Halkoyunlarıda Bir meslektir.

Turizmin Olduğu Her Şehirde Halkoyunları Dernekleri,Bu İşi Parasıl kısmına bakan yerler bolca bulunur,Örneğin Antalyada Çoğu Yer Var Kışın 6 Ay Çalışırsınız Prova Yaparsınız Ekibinizle Size Herşeyi Öğretirler Ücretsiz,

Yazın haftanın her günü 7 ile 12 arası 5-7 yıldızlı otellere gidip gösteri yapar eve gidersiniz ayda alacağınız maaş

400-700 Arasındadır Sizin performansınız paranın derecesini Gösterir :)

Edit: Aklıma Geliyor Yazıp dururum sabaha Kadar,

Halkoyunlarına Ülkemiz Pek önem vermiyor Her yıl yapılan halkoyunları yarışmaları Şike-Para Üzerinde Dönüyor Thof ( Türkiye Halkoyunları Federasyonu ) başkanı Nereliyse O sene O ekip Birinci Oluyor,Ben Bu Senede Yarışmaya Giricem Geçen  Seneki Yarışmalarda Uşak Bölgesindeki Yarışmada

Ortaokul

İlkokul

Lise

Yarışmalarında bütün 1.ler İzmir'di Nedenmi ? İzmir Her Sene Yarışmalara Katıldığı İçin Jurilerin Gözünde Bir Büyük Ekip Olarak Kalmışda O  yüzden Bunun Arka Odalarda Dönen Paraları Makbuzları Saymıyorum

Kolbastı Bir halkoyunları Değildir Bir Türk Geçici Hevesdir Son Zamanlarda İlk Çıktığı Gibi Kolbastı Ekibi Gören Varmı Bu 1 Yıl İçinde Tam Olarak Kaybolacaktır. Ta Ki yeni Bir Heves GeLene Kadar (:

Tekrar Edit;

Bu Sene Liseler Arası Halkoyunları Yarışmasında 2. Olan Ekip

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=58720363

Ekip Aydın Lisesi'dir Aydın Oynar,

Halkoyunları Camiasında Bir Genel Kural Vardır Yarışmalar İçin Örneğin

antalyadan Yarışmaya Ekip Götüreceksen Teke Yöresi İle İlgili Olmalıdır.Antalyadan İzmir Zeybeği Götürmek

Resmen G*t İster,Ekip Ne Kadar İyi Olursa Olsun Bulurlar Bir Yolunu Seni İl'den Bölgeye Göndermezler,

Geçen Sene Muğla Fethiyeden İzmir Zeybeği Çıkartalım Dedik 5-6 Puan Fark Atacağımız Ekibe 2 Puan Fark Koydular

Bölgede 3.lüğü verdiler Elimize.Kardeş Ekibimiz Vardı Fethiyeden Antep Halayı Götürdük 12 kişilik 6 kız 6 erkek

İlde Onlardan Kat Kat Kötü Olan Bir Zeybek Ekibi 1. Oldu bu Nasıl Bir Adalettir :|

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

Kostak ali
    ferace
    eski harmandalı

aralarında sıralama yapamıyorum ama en sevdiğim 3 zeybek :)

teşekkürler 8mm iyi geldi gece gece :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nos18
    nos18's avatar
    Erkek

ne güzel oyunmuş la :|

edit: müzikte çok güzelmş bulsak mı muridler ??

Parayla saadet olur, ayse olur, fatma olur...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

8mm sen yazınca baktım öldüm gülmekten :P

http://www.youtube.com/watch?v=2y_0EqCvgno

ne anlar Bala'lı adam o tavırdan hahah çok komik durmuş gerçekten

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

işin tekniğini , kültürünü oynanan oyunun  iyi olup olmadığını bilmiyorum ama pür dikkat kesildim izlerken yinede.

Kadir İnanır'ın Dila Hanım filminde oynadığı oyununuda hep Çok sevmişimdir. İyi oynuyor  gibi geliyor nedense %3ctanmış

http://www.youtube.com/watch?v=YP1Uy_fgPjg

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Güzel oynamış elemanlar :\

Hema halk oyunu budur arkadaş. 3:50'de oynanan Diyarbakır Halayı en sevdiğim oyundur: http://www.youtube.com/watch?v=q414ja0SYho

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Esneklik istiyor sanki.Ama acayip güzel kalkıp deneyesim geldi.

Toplam Hit: 7772 Toplam Mesaj: 41