Görende Acıyacak Bu Serefsizlere
-
bu serefsizleri tanımayanda bakıcak acıyacak ya bu nasıl bir propagandadır!! canım benim nasılda sevkatle yaklasmıs ayıya(!)
-
Bir 5-10 sene sonra kürt soykırımı diye heykeller dikmeye başlarlar her tarafta.
-
bunların ne mal olduunu bildiğim için sadece güldüm.Sen dağa çıkmışsın herşeyi bırakıp kendine o derece güveniosun ki ülkeye karşı koyarım diosun.Ee acınacak halde olman normal ama sen bunu göze almışsın çıkarken zaten.Yani bu işler ayı sevmeyle falan olmuo ayıyı seviosun ama gidip bebeklere kurşun sıkıosun.Ağzına girmesi de normal sonuçta:)
-
Daha aramızda,pkk tarafından öldürülen bebekler için "onlar görülmeyen hedefler oldukları için yanlışıkla öldürülmüştür" diyenler varken....
-
bide yanına 'pkk lı ''direnişçiler''(!) turkiyenin yaptıgı bombalı saldırı sonucu annesini kaybeden yavru ayıyı besliyor' yazmışlar. ya arkadaşlar nasıl bi dümenin icindeyiz ya vallaha akıl sır erdiremiyorum.
-
dua ediolar bide..köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı.. anaları kötü haysiyetsizler..
-
Ayılarda da şeref kalmamış amk
-
şerefsizler paşa gibi duruyorlar
-
Esas şerefsiz bunlar değil, allahın köyünde cahil insanların beynini yıkayıp oralara gönderenler pkklı vurulunca da allah yolunda şehit verdik diyenler ölenler ise sadece beyni yıkanmış kuklalar.
-
tbtmad bunu yazdı:
-----------------------------
Esas şerefsiz bunlar değil, allahın köyünde cahil insanların beynini yıkayıp oralara gönderenler pkklı vurulunca da allah yolunda şehit verdik diyenler ölenler ise sadece beyni yıkanmış kuklalar.
-----------------------------"KULLANDIĞIN KELİMELERE DİKKAT ET"
-
walla arkadaş!! o şerefsizleri bizden sorsunlar bakalım bizdeki resimleri daha farklı
bu sefer ellerinde biberonla deil kalaşnikolf ile yeni doğmuş bebyı vurdukları resimleri de war elimizde .....