Görev Yöneticime Bi Bakarmısınız
-
Konuyla lakalı Microsoftun Windows XP'deki Svchost.exe'nin Açıklaması
Başlangıçta, Svchost.exe yüklemesi gereken hizmetlerin listesini oluşturmak için kayıt defterinin hizmetler bölümünü denetler. Svchost.exe'nin birden çok örneği aynı anda çalışabilir. Her Svchost.exe oturumu bir hizmet grubu içerebilir, böylece Svchost.exe'nin nasıl ve nerede başlatıldığına bağlı olarak farklı hizmetler çalışabilir. Bu durum, daha iyi denetim ve daha kolay hata ayıklama olanağı sağlar.
Devamı
http://support.microsoft.com/kb/314056/tr adresinde
Ancak bazı durumlarda sorunlar çıkabilir eğer sorun çıkarsa güzel bir programla sisteminizi taratın sorunuç alamazsanız işletim sistemi kurulum cd si ile sistemi onarın
yani normal bi şey sorun yok (: -

Benimde Bu sığmadı ama neyse :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------aaa ne kadar güzel görev yöneticin var :D
-
alper ohaaa
Bende o kadar şey çalışsa fareyı bıle kımlıldatamam
Ben o zaman o scvhost.exe leri kapatayım gereksız bişeymış
-
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------alper ohaaa
Bende o kadar şey çalışsa fareyı bıle kımlıldatamam
Ben o zaman o scvhost.exe leri kapatayım gereksız bişeymış
-----------------------------pc sağlam benim :) ben topladım a.q da 1024 ram az geliyo na 2048 takviye yapacam
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ahahaahha camfrog ne i$ xD
-
harbiden hocalar..konu açılmışken soraım..
benm görev yöneticim yok..yani şöle ctrl-alt-del yaptığımda "Görev yöneticisi,yönetici tarafından devre dışı bırakıldı" diye uyarı veriyor..
napmam gerekiyo..lütfen bi zahmet..
-
CaPTiXX bunu yazdı:
-----------------------------harbiden hocalar..konu açılmışken soraım..
benm görev yöneticim yok..yani şöle ctrl-alt-del yaptığımda "Görev yöneticisi,yönetici tarafından devre dışı bırakıldı" diye uyarı veriyor..
-----------------------------çalıştıra gpedit.msc yaz Grup İlkesi diye bi tablo çıkıyor ordan Kullanıcı Yapılandırılması/Yönetim Şablonları/Sistem/Crtl+Alt+Del Seçenekleri/Görev Yöneticisini Devre Kaldır/Görüntü Özellikleri/Ayar/Devre Dışı/Uygula/Tamam
Bi dene bakam googledan buldum :):)
-
yakintakip bunu yazdı:
CaPTiXX bunu yazdı:
-----------------------------harbiden hocalar..konu açılmışken soraım..
-----------------------------çalıştıra gpedit.msc yaz Grup İlkesi diye bi tablo çıkıyor ordan Kullanıcı Yapılandırılması/Yönetim Şablonları/Sistem/Crtl+Alt+Del Seçenekleri/Görev Yöneticisini Devre Kaldır/Görüntü Özellikleri/Ayar/Devre Dışı/Uygula/Tamam
Bi dene bakam googledan buldum :):)
-----------------------------eyvallaaahh iki aydır kulanamıyodm amk:D:D
tşk bol bol..
-
f1kr3t bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Benimde Bu sığmadı ama neyse :)
-----------------------------ahahaahha camfrog ne i$ xD
-----------------------------Len hat gelip gelmediğine bakıyom onunla :)) yoksa işim olmasss :))))