Görev Yöneticisi Ve Regedit Açılmıyor..
-
Hojalar pc format xp ekranı geldi bi baktım görev yöneticisi açılmıyor.
combofix tarattığımda görev yöneticisi açılıyor combofix kapattığım anda eski haline dönüyor açılmıyor :(
nod32 ile tarattım sonuç aynı ne yapabilirim ?
-
sistemindeki virüsleri bi temizle hele
-
kasper 2011 indir pc sorunlarını düzelt gibi seçenek var ona bas o düzeltiyor
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------kasper 2011 indir pc sorunlarını düzelt gibi seçenek var ona bas o düzeltiyor
-----------------------------Haklı Bence
-
PCoDeR bunu yazdı:
-----------------------------
Hojalar pc format xp ekranı geldi bi baktım görev yöneticisi açılmıyor.
combofix tarattığımda görev yöneticisi açılıyor combofix kapattığım anda eski haline dönüyor açılmıyor :(
nod32 ile tarattım sonuç aynı ne yapabilirim ?
-----------------------------http://www.aytekinet.net/internet/sality-virusunden-kurtulmak.html
reklam yapmış gibi olmayımda hocam şu programı dene bende faydalı oldu.
-
MalwareBytes ile sistemini komple tarat hocam.
-
açılomıyo derken devre dışı bırakılmıştır diye hata veriyosa
başlat>çalıştır>gpedit.msc yaz enterla açılan pencereden
kullanıcı yapılandırması > yönetim şablonları > sitem > kayıt defteri düzenleme araçlarına erişimi engelleye 2kere tıkla ayar pencersi açılcak yapılandırmadı seçeneğini devre dışı olarak değiştir uygula+tamam de
hadi geçmiş olsun
-
Gorev yonetisi
1. yol
başlat çalıştıra gpedit.msc yazın
sol taraftan yönetim şablonları>sistem>Ctrl+alt+del seceneklerıne gelin.
görev yöneticisini devde kaldır seçenegini devre dışına getirin...
2. yol
HKEY_CURRENT_USER > Software > Microsoft > Windows >; CurrentVersion > Policies > system bolumunde disabletaskmgr anahtarına cıft tıklayın ve değerini 0 olarak değiştirin.
Gelelim gizli klasor sıkıntısına:
başlat çalıştıra regedit yazın.
hkey_local_machine\software\microsoft\windows\curr entVersiyom\explorer\advenced\folder\hidden\nohidd en bolumunden CheckedValue'ye çift tıklayın ve degerını 2 yapın ve
hkey_local_machine\software\microsoft\windows\curr entVersiyom\explorer\advenced\folder\hidden\showal l bolumunden CheckedValue'ye çift tıklayın ve degerını 1 yapın. bu 2 işlemden sonra sonra gizli klasorlerı gozter dediğinizde gösterir gizle dediğinizde gizler. -
yapamayanlar için visual basic tabanlı bi program bile vardı :D:D
-
not defterini ac alltakini yapistir uzantisini .vbs olarak kaydet sonra ac regeditin acilcak
dim islem
set islem=Createobject("Shell.Application")
islem.shellexecute "regedit"
regediti actiktan sonra
HKEY_LOCAL_MACHİNE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\POLICIES\EXPLORER
NoTaskManager anahtarini bul degeri 2 ise sorun burda demektir degerini 1 yap ondan sonra acilmasi lazim
olmadi regeditin verdigim yoldan ss alip buraya koy bakalim hocam
-
diğer arkadaşlarında dediği gibi gpeditden düzelt olayı daha sonra gir regedite winlogonu bul windows nt nin içinde olucak oradan shell ve userinite bak değerlerde başka exe li değer girilmişmi büyük ihtimal orada windowsa ait olamyan exeli bir dosya bulucaksın onu değerlerden kaldır.özellikle shelle bak orada sadece explorer exe olması lazım