folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Görüntülü "Alo" İhalesini TK Oybirliğiyle İptal

Görüntülü "Alo" İhalesini TK Oybirliğiyle İptal

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    TK, bir tek Turkcell'in teklif verdiği 3N ihalesini rekabet koşulları oluşmadığı gerekçesiyle iptal ettiğini açıkladı. Ayrıntıları TK Başkanı Acarer'in bugün açıklaması bekleniyor..
    Telekomünikasyon Kurulu, yalnızca Turkcell'in teklif verdiği üçüncü nesil (3N) cep telefonu lisans ihalesini, 'rekabet koşullarının oluşmadığı' gerekçesiyle iptal etti. Karar, oybirliği ile alındı. TK dün yaptığı toplantıda, görüntülü telefon konuşmasına olanak tanıyan 3N lisans ihalesini görüştü. Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nda (TİB) yapılan toplantıya, 2 üyeliğe atama yapılmadığı için 5 üye de katıldı. Kurul, oy birliği ile 3N ihalesinin iptalini kararlaştırdı. Kurul iki gerekçeyle bu kararı aldı:
    - İhaleye bir tek teklif gelmesi nedeniyle rekabet koşulları oluşmaması
    - Lisansın verilmesi halinde 3N alanında tekelci yapı oluşma ihtimali.
    TK Başkanı Tayfun Acarer'in, konuyla ilgili olarak bugün bir basın toplantısı yapması bekleniyor. TK yetkilileri, yeni bir ihalenin ne zaman yapılacağı yolundaki sorulara net yanıt vermekten kaçındı. Dört lisans için 7 Eylül'de açtığı ihaleye, Turkcell A lisansı için 321 milyon Euro teklif vermişti. Avea ve Vodafone'un teklif vermediği ihalede B, C ve D lisansları katılımcı olmadığı için iptal edilmişti..
    alıntıdır..

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    lan bu gelirse aldatma devride kapanır ahada buraya yazıom anasını satam

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    odun_komuru bunu yazdı:
    -----------------------------
    neden yani neen amk. isveçli adam geldi. çarşıda gezioz. adam aldı eline bir ev telefonu bakıor. satıcı abe yeni bu biri aradığında karşı numrayı gösterior birde sesli anons edio. biizmki dediki yenimi 15 yı önce vardı. eziklik deilmi bu ?

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

imran268 bunu yazdı:
    odun_komuru bunu yazdı:
    neden yani neen amk. isveçli adam geldi. çarşıda gezioz. adam aldı eline bir ev telefonu bakıor. satıcı abe yeni bu biri aradığında karşı numrayı gösterior birde sesli anons edio. biizmki dediki yenimi 15 yı önce vardı. eziklik deilmi bu ?
    hacı bırak gelsin millette alsın ben almıyacam 2100ımla mutluyum :d

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    imran268 bunu yazdı:
    odun_komuru bunu yazdı:
    15 sene önce ew telefonlarında öyle bir özellik olacağını zannetmiyorum o isveçli götünden element uyduruyo bence :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    pit10din bunu yazdı:
    imran268 bunu yazdı:
    odun_komuru bunu yazdı:
    15 sene önce ew telefonlarında öyle bir özellik olacağını zannetmiyorum o isveçli götünden element uyduruyo bence :)
    anladığınızı sanmıştım amk adam taaaaaaaaa ne zamandır bizde var demeye çalıior. anladın sen onu

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek

Ulen saçmalığa bak tekelci yapı oluşması nedeniyleymiş sanki bu teknoloji her telefon kullanıcısı tarafından kullanılacak, bazı alanlarda kullanılıcak bişey bu,böyle bişeydede tekelci yapının oluşması gayet normal saçmalık işte ya...

Ayrıca Turkcell de sanırım reklamlar yapmaya başlamıştı bununla ilgili... 

Abra Kadabra
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slymn88
    slymn88's avatar
    Erkek
    güzel bisi teknoloji açısından ama aldatmaları engellicegini zannetmiyorum eger bu işi turkcell baslatcaksa ki baslatamamıs zaten hayır gelmez turkcel serefsiz bi kurum begenmiyorum.yaptıgı kampanyalarında hiçbi tutulu tarafı yok eger sizlere abone olurken ki şartları okuyun bi madde var kampanyaları istedigimiz gibi degistirebiliriz gibi bi madde var bole serefsizbi kurumu yapacagı atılıma sokıım.zaten sahibi de serefsiz bi insan

http://www.akte-islam.de/13.html arkadaslar su siteyi bi hackedin türkler ve islam hakkında yanlış şeyler yazmışlar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

slymn88 bunu yazdı:
    güzel bisi teknoloji açısından ama aldatmaları engellicegini zannetmiyorum eger bu işi turkcell baslatcaksa ki baslatamamıs zaten hayır gelmez turkcel serefsiz bi kurum begenmiyorum.yaptıgı kampanyalarında hiçbi tutulu tarafı yok eger sizlere abone olurken ki şartları okuyun bi madde var kampanyaları istedigimiz gibi degistirebiliriz gibi bi madde var bole serefsizbi kurumu yapacagı atılıma sokıım.zaten sahibi de serefsiz bi insan

telekom kadar şerefsiz olcağını sanmıyorum ama turkcell bu işin peşini bırakmaz.Aboneleri daha yeni bir kazıklama yöntemi bulmusken bunu düzeltmye çalışcaktır. 

Long Live Turkey..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    tühh yazık oldu turkcell reklamlarına. canın kahkahalarını görüntülü izleyemicez 10 yıl sonra görürüz artık bu kazıklı kampanyayı..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

böle saçma bişey anca türkiyede olur. bune salaklık yaa. zamanında diğerleri de yatırım yapsaydı türksel kadar gelişseydi şimdi suç türkselin mi bide okadar reklam parası verdi tv de. kim verecek onların parasını telekommu ?

telekoma kafam girsin ! 

daha yüksek ihaleye gitmesi için yaptı ibneler kesin yetmemiş 321 milyon dolarcık 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 1508 Toplam Mesaj: 13