Götlük Önerisi
-
Hocam beli desteklemez ama gotun rahat edecegi bir sey soylim. Engelliler icin tekerlekli sandalya icin olan havali minderden kullaniyorum ofiste. Cok memnunum. Gotluk de ayri bir seviye.
-
aslında konuya daha vakıf olabilmemiz için malzemeyi görmemiz lazım da neyse konu farklı yerlere gittiğinden fazla kurcalamayalım. kavisli bir götten mi bahsediyoruz düz bir tırcı götünden mi bahsediyoruz yayvan coder götünden mi söz ediyoruz bunların hepsinin ayrı ayrı ele alınması lazım.
-
undefined-01 bunu yazdı
Hocam beli desteklemez ama gotun rahat edecegi bir sey soylim. Engelliler icin tekerlekli sandalya icin olan havali minderden kullaniyorum ofiste. Cok memnunum. Gotluk de ayri bir seviye.
Link var mı hocam, birkaç bir şey gördüm ama bahsettiğiniz ile aynı mı acaba
-
RETRET bunu yazdı
aslında konuya daha vakıf olabilmemiz için malzemeyi görmemiz lazım da neyse konu farklı yerlere gittiğinden fazla kurcalamayalım. kavisli bir götten mi bahsediyoruz düz bir tırcı götünden mi bahsediyoruz yayvan coder götünden mi söz ediyoruz bunların hepsinin ayrı ayrı ele alınması lazım.
İstanbul metrosunda sık seyahat etmiş, beyaz yaka götü olarak düşünebiliriz. Ne çok kavisli ne çok düz, orta sınıfın orta segment bir götü.
-
Kreyzi bunu yazdı
araba için bunu almıştım 2 sene önce doktor önermişti kuyruk sokumuna yakın fıtık vardı yarım saatten sonra bacakta uyuşma oluyordu oturunca. bu bayağı çözdü derdimi ama bununda sıkıntısı küçük kalıyor. bu sefer 2 saat sonra filan baldırlar ağrımaya başlıyor.
bu tarz ama alanı daha büyük bi şey işini görür. ya da direkt basur simidi dediklerinden alabilirsin bi ara denk gelirse deneyecem bende basur filan derdi olmayıp kullanan çok duydum. belirli bi alan temas etmediği için uzun süre oturmak konforlu oluyormuş.
Evet hocam, internette hep bunlardan var. Muhtemelen bunlardan birini denemem gerekecek.
Sitede genel olarak oturarak iş yapan insanlar olarak göt konforumuz üzerine yeterince arge yapmadığımızı fark ettim.
-
GusFring bunu yazdıundefined-01 bunu yazdı
Link var mı hocam, birkaç bir şey gördüm ama bahsettiğiniz ile aynı mı acaba
https://tr.dhgate.com/product/1pc-3d-ergonomic-inflatable-chair-cushion/1110473912.html?skuId=1526482014181564465 Bunun gibi bir sey hocam benim aldigim urun.. Temu italya dan almistim suanda satista gozukmuyor.
-
bağsür var mı yok mu ona göre önereceğim
-
hellboy4tr bunu yazdı
bağsür var mı yok mu ona göre önereceğim
Yok hocam orijinal fabrika çıkışlı
-
Hocam ben biraz rahatsız edilor arada da sıkıntı oluyor ilerlemasin diye önlem için simit şeklndeki gibi bitanespahalı hafızalı almıştım, olmayan şey arttı, ama kırlent koydum kalıncalürından bitane o epey iyi geldi, bu simitimsi yada diğer şeyler ya kuyruk sokumu la da ciddi basur dıyarı çıktığı zamanmarda kullanılmalı bence çünkü yanakları ayırıyor kastırılor ya aynı tuvalette sürekli oturuyormuşun ğubi oluyor daha da kötü yapıyor bence. Ama tabu bu sağlık bencesi ne kadar doıru olur bilemim
-
erebos bunu yazdı
Hocam ben biraz rahatsız edilor arada da sıkıntı oluyor ilerlemasin diye önlem için simit şeklndeki gibi bitanespahalı hafızalı almıştım, olmayan şey arttı, ama kırlent koydum kalıncalürından bitane o epey iyi geldi, bu simitimsi yada diğer şeyler ya kuyruk sokumu la da ciddi basur dıyarı çıktığı zamanmarda kullanılmalı bence çünkü yanakları ayırıyor kastırılor ya aynı tuvalette sürekli oturuyormuşun ğubi oluyor daha da kötü yapıyor bence. Ama tabu bu sağlık bencesi ne kadar doıru olur bilemim
Hocam simitler zaten orta bolgeyi bos birakmak icin oldugundan, bagsur yok ise sarkmalara vs neden olabilir.
Mesela benim onerdigim gibi hava yastikli agirlik dagiticilar uzun sure oturan insanlar icin gelistirilmis popoya agirligin esit dagilmasini saglamak amacli urunler. Tekerlekli sandalye de oturan adami dusun. Ortalama gunde 16 saat oturuyor. Bu kisinin gotunde duzlesme, kas zedelenmeleri damar bozulmalari olacak cunku bir kismi surekli baski altinda iken bir kismi hic yuke binmiyor yada binemiyor. Ben trafik kazasi gecirdigimde bu pad i kullandim. (yastanenin veridgi isitmali titresimli filandi hatta. Damarlari ve kaslarida uyariyordu) Suan duz olanini kullaniyorum.
Edit : Bu arada bir yildan fazla yatalak, bir yila yakinda tekerlekli sandalye deneyimim oldu :) jel hasta yataklari havali yatak sulu yatak ve sogutmali yatak deneyimlerim de oldu. https://www.eightsleep.com/eu/product/pod-cover/ Konu silte oldugunda, konfor para egrisinin her adimini gezdim. gunluk kullanimda en rahat ettigim ve fiyatina gore en optimum cozum bu oldu : https://tr.dhgate.com/product/1pc-3d-ergonomic-inflatable-chair-cushion/1110473912.html?skuId=1526482014182899745
Gecen hafta birisi benim koltuguma oturmus. Benden icin masterass demeye basladi. Cok hosuna gitmis arkadasin.
undefined-01 tarafından 02/Eki/26 03:05 tarihinde düzenlenmiştir