Gövde Gösterisi!!
-
http://www.emoturkey.com/ emo sitesinin dün akşam yaptığım saldırıyla database'i göçmüştür arkadaşlar hayırlı olsun :) database error veriyor
-
helal yav, nasil cokertmi$sin oyle error in vBulletin 3.7.2: Invalid SQL: FROM session WHERE userid = 0 AND host = '80.93.220.12' AND idhash = '3601b86406c327b16c22252e1d71c564' LIMIT 1; MySQL Error : Table 'emoturk_forumm.session' doesn't exist Error Number : 1146 Request Date : Saturday, July 26th 2008 @ 10:37:01 AM Error Date : Saturday, July 26th 2008 @ 10:37:01 AM : http://www.emoturkey.com/ Referrer : IP Address : 80.93.220.12 Username : name : vB_ MySQL Version :
-
DB Error vermesi senin saldırdığının ispati olamaz ki arkadaşim. Belki adminin bi hatası yada sunucuda bir problem var.
Naptin dDos atak, Zombilerle mi saldırdın da DB Error verdi. Yani bunun neresi gövde gösterisi :)
-
siteyi 1 gün geriye alırlar yedeklemeden tamamdınr :)
-
emo kızlarla ilişki yaşamayan bilmez onların değerini...
bir daha emolara yamuk görmyecem burada, hadi dağılın bakayım :@
-
hayır hacu emoların o kadar beyinleri yok korkmayın yedekleyemezler. dün akşam 1.5 saat ddos benzeri attack yaptım :)
-
ahahaha, şimdi baktımda tekrardan bunun nesi gövde gösterisi lan =)
neyse emo kızları rulaz...
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------emo kızlarla ilişki yaşamayan bilmez onların değerini...
-----------------------------ajan1111 benim gözümü açtı emo kızlar hakkında sende iyice emolarla çıkma isteğimi canlandırdın
harbi hatunlar manyak şeyler yapıor deneyin derim :)
-
strike bunu yazdı:
-----------------------------
hayır hacu emoların o kadar beyinleri yok korkmayın yedekleyemezler. dün akşam 1.5 saat ddos benzeri attack yaptım :)
-----------------------------helal sana bravo bence iskoyla ortak çalışmalısın :|
-
Sisarp bunu yazdı:
-----------------------------YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------emo kızlarla ilişki yaşamayan bilmez onların değerini...
-----------------------------ajan1111 benim gözümü açtı emo kızlar hakkında sende iyice emolarla çıkma isteğimi canlandırdın
harbi hatunlar manyak şeyler yapıor deneyin derim :)
-----------------------------feci muamele yapıyorlar gerçekten, neyse anlatmayayım banlanma ihtimalim bile var o derece yani =)
buradan foruma duyurum, bu sitelere saldırı yerine üye olun, ekmek yiyin =)
-
emo kızları bilirim çıktığım da emo. Ama beni iskoyla özdeşleştirmezseniz sevinirim! :|